הזעת יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזעת יתר
    אמא מודאגת
    09/04/2008

בני, בן 13 סובל מהזעת יתר בידיים וברגליים, מכר שלי עבר טיפול בבוטוקס בפרופורציה, אך סיפר לי כי ישנו גם טיפול באמצעות ניתוח, אודה לכם אם תוכלו להבהיר את ההבדלים בין סוגי הטיפולים, מה מומלץ והאם גיל 13 איננו מוקדם לטיפול מסוג זה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזעת יתר

הוספת תגובה

• הזעת יתר

מישהי
    12/04/2008

באשר לגילו של בנך, אינני רופאה ואינני יודעת אם הוא בגיל המתאים. בעלי עבר ממש לאחרונה טיפול בבוטוקס, עד כמה שהבנתי בוטוקס יעיל כאשר הבעיה ממוקדת באזור מסויים בעוד הניתוח הוא פתרון כולל יותר, כאשר ההזעה היא בכל הגוף. לדעתי, לשם התאמת טיפול עליך לפנות לייעוץ ולפרט יותר על סוג הבעיה ממנה בנך סובל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזעת יתר

ד''ר מוטי חיימי
    13/04/2008

שלום לאמא המודאגת,
    אכן קיים טיפול ניתוחי לבעיה זו-בגישה דרך הצלעות . ניתוח זה נעשה ע"י כירורג חזה וכדאי להתייעץ איתם על הגיל המומלץ.
    לאור השמועות האחרונות על בוטוקס -נראה לי שכדאי ללכת לניתוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הניתוח מתבצע בד"כ בגיל 18 ומעלה.

יעל
    24/04/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו