מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריחה בכל הגוףלי14/04/2008
בני בן שנתיים ו-4 חודשים, אובחנה אצלו שנית (סקרלטינה) לפני 10 ימים, בשל פריחה ואודם בגרון (ללא בדיקת מעבדה). והוא טופל ברפאפן. ביום ה-9 של הטיפול קיבל חום מעל 40 מעלות והפריחה חזרה כולל בכפות הידיים והרגליים, בכל הגוף בפה ובלשון. הרופא טען לכשל טיפולי והחליף לאזניל. בצעתי בדיקת דם שמראה: CRP 4.72, ESR 21.00, LYMPO 22% MONO 16.4% וכן משטח גרון - ללא ממצא, כך שלא מדובר בשנית או בסטרפטוקוקוס. בנוסף, הרופא שלל חצבת. אני מאד דואגת שמא האבחנה לא נכונה וחלילה יגרמו סיבוכים. אנא תשובתך. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללי שלום
ד''ר כמאל חלבי14/04/2008כנראה האבחנה של דלקת גרון חיידקית לא נכונה מכוון והתרבית הנה שלילית (אקוה שהמשטח נלקח לפני התחלת הטיפול האנט' ).
אפשריות למחלות חום עם תפרחת שמשתפת את כפות הידיים והרגליים למשל :
רגישות לרפפן - בד"כ התפרחת תופיע אחרי חשיפה של טיפול אחד או שניים מהעבר.
ריקציות קב' מחלות נדירות - מחלה נדירה נמצאת באזורים אנדמיים עושה מחלת חום גבוה ותפרחת שמשתפת את כפות הידיים והרגליים .
הינוך שינליין . מחלה של ביטוי לדלקת כלי דם מתבטת בתפרחת שמשתפת את הגפיים והגוף והכפות אבל בד"כ ללא חום .
על מנת להתקדם באבחנה יש צורך שהילד יבדק שוב עי רופא ילדים ולשקול בירור נוסף .
בברכה
ד"ר חלבי כמאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר כמאל חלבי אבא של זונה
יודע07/12/2012אתה לא מתבייש שגרמת לבן שלך להיזרק ולהיות זונה , זונת רחוב בתחנה מרכזית בתל אביב ? לגרום לו לחלות באיידס ? אתה אדם אלים ועבריין
בושה וחרפה , אבא של זונה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לבנים שלי........
מירי שניידר17/04/2008שלום לי, רק ביום שבת ישבתי אם 2 הבנים שלי בפארק. הייה סדין אבל הם ישבו בדשה לא ראצו את הסדין. בערב הכול הייה רגיל אבל בבוקר הם קמו אם פריחה גם בקפות ידיים\רגליים\גפיים\ואוד חלקים של הגוף. ראציתי אתם לרואפה. האו אמר שזה אלארגיה. הבי לי סירופ לאלארגיה תוך 3 ימים הכול אבר. thank god. לא ללחץ הכול ייה בסדר. תבדקי אם אין לא אלארגיה למשהו... הרבה בריאות וחג שמח. מירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)