מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתם בעורנועה12/05/2015
שלום ביתי בת שנה ועשרה חודשים. לפני כמה שבועות הופיע כתם בזרוע, שנראה כמו כתם לידה מרוח כזה. אני גרה במדינה בדרום אמריקה ולכן קצת יותר לחוצה. רופאה מקומית כאן אמרה שאולי אכלה פרי הדר ונחשפה לשמש..לא כל כך הבנתי את הקשר. בינתיים יצא לה כתם נוסף בכף היד. היא אינה מתלוננת ולא כואב, זה נראה כמו משהו מהשמש אולם איני בטוחה ומודאגת בגלל היותנו כאן
אודה לתשובה לגבי מה זה יכול להיות, צירפתי תמונה. רוב תודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם בעור - תגובה
ד``ר אנדריי וולביץ`17/05/2015תודה על פנייתך.
זה נראה ככתם המכונה "קפה בחלב" (Café au lait spotׂ).
בחלק מהמקרים זה יכול להיות ממצא חסר משמעות. לעתים נדירות (!) במקרים שישנם מספר כתמים כאלה בגודל של יותר מ-5 ס"מ יכול להיות תסמין למחלות מסויימות.
מציע בדיקה ע"י רופא ילדים מנוסה (לא מזלזל ברופאים בדרום אמריקה)... אבל בכל אופן ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה נוספת בבקשה
נועה17/05/2015תודה רבה לך ד"ר על המענה
האם "קפה בחלב" הוא משהו שעובר מעצמו? קראתי באינטרנט ומאחר ואין לי יכולת סינון מידע אני סתם נלחצת...יכול להיות שזה מהשמש? והאם באמת יש קשר לפירות הדר?
בכל מקרה, אני בעוד שלושה שבועות מגיעה לארץ, הבדיקה יכולה לחכות עד אז?
בהזדמנות זו אשאל עוד שאלה אם יורשה - לבני בן ארבעה חודשים יש אדמומיות בפופיק, וכמו הפרשה קלה של מוגלה שמתקלפת. הוא אינו מתלונן ואני מנקה את זה כל פעם. האם זה יכול להיות מנשירת הטבור?
שוב תודה רבה לך , זה מאד עוזר כשרחוקים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה נוספת בבקשה - תגובה
ד``ר אנדריי וולביץ`18/05/20151. לגבי כתמי קפה בחלב זה בהחלט יכול להמטין. לא נראה לי שיש קשר למאכל כלשהו. שמש???? לא בטוח.... צריך לראות את הכתם בען בכדי להגיד.
2. פופיק... 4 חודשים זה יותר מדי זמן שזה ישאר מנשירת טבור.
מחייב בדיקת רופא ילדים או כירורג ילדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)