שעלת- בלחץ נוראי!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעלת- בלחץ נוראי!!!!
    נטלי
    30/05/2016

שלום רב לכם
    לאחיינית שלי בת שנה וחצי גילו שעלת למרות שמחוסנת בכל 4 החיסונים. הילדים שלי בני 5 ו-8 מחוסנים בכל חיסוני השעלת ,כל הזמן הזה היו איתה, אכלו מהאוכל שלה, גם אני וכל המשפחה היינו איתה , השתעלה על כולנו...שאלותי: 1. האם הילדים שלי יכולים להידבק ממנה למרות שמחוסנים? 2.האם צריכים לקבל אנטיביוטיקה גם למרות שכרגע לא ניכר עליהם כלום והם בסדר? 3. מתי האנטיביוטיקה משפיעה ? בשלב שעדיין לא חולים? 4. האם יעיל לקחת אנטיביוטיקה אם לא פיתחו כלום ופתאום אחרי שבוע שבועיים יפתחו את המחלה ואז שוב יצטרכו אנטיביוטיקה? 5. אבא שלי חולה שעבר הקרנות האם גם הוא צריך אנטיביוטיקה מניעתית? 6. אמא שלי גם לוקחת תרופות ללב, תירואיד, סטרואידים - האם גם צריכה אנטיביוטיק מניעתית?
    אני בלחץ היסטרי לגבי כולם בבקשה אם תוכל לענות ולכוון אותי
    אודה לכם מאוד
    בכבוד רב נטלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שעלת- בלחץ נוראי!!!!

הוספת תגובה

• שעלת- בלחץ נוראי!!!! - תגובה

ד``ר אנדריי וולביץ`
    01/06/2016

אכן למרות החיסון היו יכולים להידבק.
    מומלץ לקחת אנטיביוטיקה מניעתית לכל בני המשפחה שהיו במגע. במיוחד אנשים עם מערכת חיסון חלשה: טיפולים למחלות ממאירות, טיפולים ממושכים בסטרוידים. ממליץ לפנות לרופא המטפל לקבלת הסבר מפורט וטיפול מתאים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו