מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות בדיקת דם מדאיגות אצל ילדה בת 3יעל31/05/2016
שלום,
בתי בת כמעט 3 מתלוננת מזה כמה שבועות על כאבי בטן. באופן כללי אני מרגישה שהיא חלשה וחסרת כוחות לאחרונה ולא מתנהגת כהרגלה.. בנוסף, ישנן בלוטות נפוחות בצוואר כבר זמן מה, שמרגישות לי נפוחות אף יותר בימים האחרונים. יש לציין שהיה לה וירוס בבטן לפני כשבועיים, אך אני לא יודעת אם זה קשור. הלכנו אתמול לרופאה ששלחה אותנו לבדיקות דם. הרבה ערכים יצאו לא לגמרי תקינים ואשמח לשמוע מה המשמעות (כמובן שאתייעץ גם עם הרופא המטפל אך הוא לא זמין כעת).
HEMOLYTIC IND. 80.00 INDEX
GLUCOSE 50.00 MG/DL
NEUTROPHILS 7.30 K/UL
NEUTROPHILS % 64.00%
LYMPHOCYTES % 25.80%
IGG 1447.00 MG/DL
IGA 216.00 MG/DL
HEMATOCRIT 43.30%
HDL-CHOLEST. 17.00 MG/DL
אני מודאגת ואשמח לשמוע את דעתך..
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת דם מדאיגות אצל ילדה בת 3 - תגובה
ד``ר אנדריי וולביץ`01/06/2016Hemolytic index זה מדד שמיועד לרופא. מעיד על ״איכות״ לקיחת דגימה. יתכן וזרימת הדם היתה לא טובה, לקח הרבה זמן עד להגעת דגימה למעבדה המבצעת.
גם הגלוקוז נמוך יכול להעיד על זמן רב בין דיגום דם עד להגעה למעבדה.
שאר הדברים לא מדאיגים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)