מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נקודות אדומות בישבן בת 3לירון19/12/2016
שלום רב, אודה לייעוץ.
לביתי בת ה3 ו3 חודשים יש זמן רב (כמה חודשים) נקודות קטנות ואדומות (תת עוריות, לא בולטות) בישבן.
-הן לעיתים נראות ולעיתים כלל לא, גם אם אני מחפשת אותן.
-שמתי לב שאני רואה אותן אחרי מקלחת (בפרט אחרי ישיבה על השטיח במקלחת) אך זה לא ניתן לקביעה שהן רק אחרי מקלחת שכן רק אחרי המקלחת היא במצב שאוכל לראות אותן (מצבים אחרים בהם אכן לא ראיתי היו ב3 בדיקות אצל 3 רופאים שונים בהן תיארתי התופעה והרופאים לא יכלו לבדוק כי הנקודות אינן).
-הן כבר זמן רב שם... או כל כמה ימים.... וברוך ה לא נלווה אליהן חום באופן מיוחד (לא היה חום כבר זמן רב).
-אין תלונה של גירוד או כל תלונה נוספת, גם כשאני נוגעת בהן.
אולם...
אין אינן נעלמות בלחיצה או מתיחה...
הן תת עוריות...
יום הן אחת שתיים, יום הן 5-6... או יותר...
לעיתים בגודל של גרגיר חול ולעיתיל בגודל של חוד של עיפרון...לעיתים נקודה אחת בודדה לעיתים כמה ברצף...
וכל מה שנחשפתי בקשר לפריחה שאינה נעלמת גורם לי לא להרדם לילה שלם אחרי שאני רואה אותן.
אין לי טעם שוב ללכת לרופא בניסיון להראות לו... כי 3 רופאים כבר לא הבינו על מה אני מדברת... ועדיין... נמאס לי שכבר חודשים אני מוטרדת מדבר שהוא כנראה שטות גמורה אבל רק המחשבות ממלאות את הראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונות נוספות לנקודות אדומות
לירון19/12/2016
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריחה
ד``ר אנדריי וולביץ`20/12/2016חששני שאהיה רופא 4....
רושם שלי שמדובר לא בפריחה אלה בבלוטת חלב שנסתמה והתנפחה במקצת.
כל עוד לא מדובר בתהליך זיהומי וזה לא מציק לילדה, להניח לה ולעקוב אחרי הממצא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההן לא נפוחות
לירון20/12/2016תודה על המענה המהיר... חשוב לי לציין שאינן נפוחות... הן תת עוריות ולא ניתן לממש אותן. ולא מדובר גם על אחת כפי שציינתי, אלא על מספר נקודות שכל פעם יוצאות במקומות שונים וכמותן משתנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)
(1).jpg)