נקודות אדומות בישבן בת 3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקודות אדומות בישבן בת 3
    לירון
    19/12/2016

שלום רב, אודה לייעוץ.
    לביתי בת ה3 ו3 חודשים יש זמן רב (כמה חודשים) נקודות קטנות ואדומות (תת עוריות, לא בולטות) בישבן.
    -הן לעיתים נראות ולעיתים כלל לא, גם אם אני מחפשת אותן.
    -שמתי לב שאני רואה אותן אחרי מקלחת (בפרט אחרי ישיבה על השטיח במקלחת) אך זה לא ניתן לקביעה שהן רק אחרי מקלחת שכן רק אחרי המקלחת היא במצב שאוכל לראות אותן (מצבים אחרים בהם אכן לא ראיתי היו ב3 בדיקות אצל 3 רופאים שונים בהן תיארתי התופעה והרופאים לא יכלו לבדוק כי הנקודות אינן).
    -הן כבר זמן רב שם... או כל כמה ימים.... וברוך ה לא נלווה אליהן חום באופן מיוחד (לא היה חום כבר זמן רב).
    -אין תלונה של גירוד או כל תלונה נוספת, גם כשאני נוגעת בהן.
    אולם...
    אין אינן נעלמות בלחיצה או מתיחה...
    הן תת עוריות...
    יום הן אחת שתיים, יום הן 5-6... או יותר...
    לעיתים בגודל של גרגיר חול ולעיתיל בגודל של חוד של עיפרון...לעיתים נקודה אחת בודדה לעיתים כמה ברצף...
    וכל מה שנחשפתי בקשר לפריחה שאינה נעלמת גורם לי לא להרדם לילה שלם אחרי שאני רואה אותן.
    אין לי טעם שוב ללכת לרופא בניסיון להראות לו... כי 3 רופאים כבר לא הבינו על מה אני מדברת... ועדיין... נמאס לי שכבר חודשים אני מוטרדת מדבר שהוא כנראה שטות גמורה אבל רק המחשבות ממלאות את הראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקודות אדומות בישבן בת 3

הוספת תגובה

• תמונות נוספות לנקודות אדומות

לירון
    19/12/2016

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריחה

ד``ר אנדריי וולביץ`
    20/12/2016

חששני שאהיה רופא 4....
    רושם שלי שמדובר לא בפריחה אלה בבלוטת חלב שנסתמה והתנפחה במקצת.
    כל עוד לא מדובר בתהליך זיהומי וזה לא מציק לילדה, להניח לה ולעקוב אחרי הממצא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הן לא נפוחות

לירון
    20/12/2016

תודה על המענה המהיר... חשוב לי לציין שאינן נפוחות... הן תת עוריות ולא ניתן לממש אותן. ולא מדובר גם על אחת כפי שציינתי, אלא על מספר נקודות שכל פעם יוצאות במקומות שונים וכמותן משתנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו