מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי חזה גזים אווירנוי27/01/2017
שלום רב בבקשה תשובה ועזרה
ביתי בת 8 שנים ילדה בריאה
ס7בלת מגזים וכאבי בטן שבאים והולכים יש תקופות שאין כלום ויש שכן עשיתי בדיקת צואה לתרבית פרזיטים
גיארדיה הכל שלילי
צליאק שלילי
הפסקתי מוצרי חלב יש שיפור לא היו גזים
לפני שבוע קראו לי לבית ספר שיש לה כאבי חזה
שהיו לה ועבר לה אבל נם חייבים ליידע
אני יצאתי ולקחתי אותה לאקג וצילום חזה
הכל חזר תקין
הרופאה הסתכלה ואמרה שרואים בצילום חזה
מלא אוויר וזה מהמעיים שהגזים עולים למעלה
הייתי אצל רופא ילדים אמר אותו דבר ושתפליץ
הבעיה שאין לה זה כלוא
היא עושה כל.יום יציאה
היום בערב שוב התלוננה שכואב לה החזה זה מתחת ליזה בצד בשמאל
אמרתי לה שתלך לשירותים אבל לא יצא
וזה עבר
מה עושים מזה אני כל פעם לחוצה מזה ופוחדת
אודה לעזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן
ד``ר אנדריי וולביץ`28/01/2017ממליץ להשלים בדיקת צואה לחיידק הליקובקטר. בהמשך יעוץ גסטרו ילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם אובססיבים?
האם אתם אובססיבים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)