מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לרופא לגבי בניחני16/05/2017
שלום לפני שבוע שאלתי אותך לגבי בני עוד חודשים בן 12 סוכר בצום יצא 94 ואתה אמרה שזה תקין למה הרופאה אמרה לי לחזור אל הבדיקה בעוד כמה חודשים הילד גובה 154 שוקל 54 והיא שלחה אותו גם לדיאטניות אני בלחץ מה אתה אומר הסוכר קשור למשקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכר
ד``ר אנדריי וולביץ`16/05/2017בגוף כל הדברים הם קשורים אחד במשנהו. רופא המטפל הפנה את בנך ליעוץ תזונאי ככל הנראה עקב נטייתו למשקל עודף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מעיין16/05/2017תודה רבה האים הסוכר גם קשור ? זה נקרא שיש לילד סוכר ?
לחזור אל הבדיקה אוו לעשות לילד קצת דיאטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד``ר אנדריי וולביץ`17/05/2017בשלב זה לדרבן את הילד לתזונה נכונה ופעילות גופנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
מעיין17/05/2017תודה רבה אל תשובתך יש לי שאלה האים במצב זה הילד נקרא סוכרתי
קבעתי לילד תור לדיאטית הילד שעשה את הבדיקות היה בסטרס מהמחט זה קשור ? האים אתה ממליץ לי לחזור אל הבדיקה ישמח לתגובה ממך יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוכר
ד``ר אנדריי וולביץ`18/05/2017לא הייתי לוקח בדיקות חוזרות בשלב זה. במידה ויצטרך בדיקות דם בהמשך פשוט תוסיפו בדיקת סוקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)