המוגלובין מסוכרר אצל ילדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המוגלובין מסוכרר אצל ילדים
    לי
    08/08/2017

בוקר טוב , רציתי לברר לבת שלי יש הפרעות אכילה מ
    אובחנה כרקע רגשי מטופלת פסיכולוגית..הילדה בת 4 ותזונתה בגדול מזה שנתיים היא על פדישור שוקו פעמיים ביום , במהלך היום לא אוכלת למעט צנימים יבשים, פתי בר, לפעמים עוגיות שוקולד וזהו. הילדה שוקלת 15 אחת מתאומים שניהם שוקלים אותי דבר פחות או יותר אך התאום שלה אוכל הכל, עשינו לה בדיקות דם השבוע יצא סוכר בצום 92, אך המוגלובין מסוכרר 5.9%. אין המשפחה סוכרת. כמו כן טריגליצירידין 201. האם זה עקב תזונה? אני ממש לחוצה מזה בנוסף t3 יצא גבוה מהטווח אך tsh וt4 תקין. כל יתר בפרמטרים תקינים. איך אפשר להסביר את התוצאות אני ממש לחוצה כי הרופא בחופש. מה יכול להיות שהתוצאות ככ יתכן חלילה סוכרת שסוכר בצום תקין ומה יכול לגרום למסוכרר לעלות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה: המוגלובין מסוכרר בילדים

ד``ר אנדריי וולביץ`
    08/08/2017

יתכן מאוד שהשינוים בבדיקות מעבדה הם על רקע תזונה לקויה של בתך.
    בכדי לדון על HBA1C מומלץ לקחת בדיקה נוספת על מנת לראות מגמה בשינויי המדד הנ"ל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הסיכוי שלא

ליאת
    08/08/2017

איך יתכן כי הסוכר היה תקין הצום והמסוכרר לא? מה זה יכול להעיד? בנוסף מה הסיכוי שזה חלילה סוכרת במצב זה? ומה עלי לעשות עד בדיקת נוספת שמתי תמליץ עליה? מה אומר t3 גבוה t 4 לא?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה: מה הסיכוי שלא

ד``ר אנדריי וולביץ`
    08/08/2017

אם סוכר בצום תקין סבירות שמדובר בסכרת אפסית.
    לגבי תפקוד בלוטת המגן אנו מתייחסים בעיק ל-TSH ו-T4.
    צריך לראות גם מה החריגה ב-T3 והן מדדים נוספים של תפקוד בלוטת המגן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו