מידע רפואי
פורומים
- הרטבת לילה
- תזונת ילדים, השמנת ילדים
- NLP דמיון מודרך
- פיזיותרפיה
- ניתוחים פלסטיים, ניתוחי אף, כירורגיה פלסטית
- זכויות רפואיות
- תזונה בהריון
- פלדנקרייז, שיטת פלדנקרייז, התפתחות תינוקות
- טיפול משפחתי, קשר משפחתי
- ניתוחים לפרוסקופים (כירורגיה לפרוסקופית)
- חיסונים לילדים, מחלות זיהומיות
- איפור וטיפוח
- נוירוכירורגיה, ניתוחי ראש
- הומואים, לסביות
- קרטוקונוס, עדשות מגע
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר יוסף שמואלי
אורולוג וכירורג מומחה ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר. ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופסיות פיוז`ן לברור גידולים בבלוטה.ד"ר אסנת רזיאל
טיפול רב תחומי בהשמנה כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל
- סטרפטוקוק A לבן שנה ועשרשירה09/10/2017
שלום,
לבני בן שנה ועשר יצא בתרבית סטרפטוקוק A הבדיקה נעשתה מכיוון שאני חליתי ונוטלת אנטיביוטיקה. ביקשתי שיעשו לו. יצא חיובי ללא סימפטומים. הילד חיוני, ללא חום. לאחר מס ימים ראיתי באתר את התוצאה ולקחתי אותו לרופא. אמר שאין צורך באנטיביוטיקה...הייתי די בשוק ואני מודאגת. נלקחה תרבית נוספת היום. מציינת ששתי בדיקות קודמות לפני מס חודשים היה שלילי לחיידק. מה ההמלצה כרגע? איזה מעקב דורש? האם זה נכון לא לתת אנטיביוטיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה: סטרפטוקוק A לבן שנה ועשר
ד``ר אנדריי וולביץ`10/10/2017במידה ואין תסמינים למחלה אין צורך בטיפול אנטיביוטי. מדובר במצב נשאות ככל הנראה.
במידה ומפתח מחלה או ישנם בני משפחה קרובים ש"חוטפים" כל הזמן סטרפ' יש לטפל גם בנשאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה נוספת
שירה10/10/2017תודה על המענה. מה הכוונה בנשאות? הרי לי מס חודשים היה שלילי.
וכיצד מטפלים בכך? האם זה לכל החיים והאם יש לכך משמעויות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם סובלים מחרדות?
האם אתם סובלים מחרדות?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד