מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוק שמן באחוזון מעל 95מיטל06/06/2008
שלום רב,
התינוק שלי בן 5 חודשים ושבוע שוקל כמעט 9 ק"ג
באחוזון מעל 95 גובהו 64 ס"מ
התחלתי לפני שבוע לתת לו ירקות ( גזר ודלעת ) - מאוד נהנה אוכל קצת בכפית וקצת בבקבוק
אוכל בדר"כ 180 כל 3/4שעות ( גם בלילה )
לפני השינה אפילו יותר ...
האם יש צורך לעשות משהו בשלב זה ? הוא ממש לקראת זחילה מתהפך לשני הכיוונים וממש מתחיל להזיז את גופו לקראת זחילה
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוק שמן
ד''ר מוטי חיימי08/06/2008אני מניח שהוא נולד כתינוק גדול וממשיך לגדול עפ"י העקומות..
הייתי עוקב אחר קצב הגדילה.
בינתיים- רצוי להמנע מתוספות משמינות כמו קורנפלור וכד'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לתשובתך עוד שאלה
מיטל08/06/2008תודה רבה לתשובתך,
הוא דווקא לא נולד שמן יחסית 3.520 ק"ג ...
האם זה דורש התייחסות נוספת??
האם לתת מים במקום?
האם מתן ירקות/פירות מקטין את קצב ההשמנה?
ומה זה אומר לעקוב ? האו אמנם תמיד היה באחוזונים גבוהים, אבל מץי העניין דורש התייחסות נוספת?
האם זה אומר משהו לגבי העתיד אנחנו ההורים לא שמנים אבל הסבא שמן ....
ושוב המון תודות
חג שמח:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)