מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שעלתהילה14/06/2008
ישנו חשד שבני בן 4.5 חולה בשעלת , במהלך השבוע וחצי האחרון הוא השתעל עד למצב שהוא נחנק ומאדים כולו וסופה של ה"דרמה" היתה בפליטת ליחה רבה וסמיכה. ( הוא ואחותו בת ה 3 מסיימים מחר את הטיפול באזניל). טרם התקבלו תשובות לבדיקת הדם.
ביומיים האחרונים הוא משתעל ביום מבלי להחנק באופן "דרמתי" עד להקאה, אך בלילה קורה
פעם-פעמיים שהוא נחנק מהשיעול וזה מאוד מלחיץ, אתמול בלילה ארך זמן ממושך יחסית עד שהוא הסדיר את הנשימה, מה שמאוד מלחיץ אותי ואת בעלי.
שאלתי היא - האם אין טיפול למצב זה ? האם זה לא מסוכן לבני ? האם רגעי החנק שאני מנסה
לתאר עלולים לגרום נזק ? האם עליי לגשת למיון ?
אני די מתוסכלת מהמצב !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעלת
ד''ר מוטי חיימי15/06/2008שלום הילה.
לפי התיאור אכן נראה שזה יכול להתאים לשעלת.
במידה והאירועים של "הפסקת הנשימה" אכן מרשימים ותכופים- כדאי לפנות למיון לצורך השגחה לפחות ללילה.
בנוסף- ניתן אולי להעזר, בנוסף לאזניל, בסירופ שמקל על השיעול ויקטין את ההתקפים הללו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)