מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נזלת ושיעוליםליאור17/06/2008
שלום רב דר',
בני בן ה - 3 סובל מאוד מנזלת, אני יודע שזו נחלתם של רבים מבני גילו אך יחד עם זאת, עושה הרושם שאצלו זה אף חמור יותר, אתן שתי דוגמאות קטנות שינסו להמחיש את המצב, אם לדוגמא בקיץ אנחנו הולכים לבריכה, כמה שעות אחרי שהוא נכנס למים (הקרים) מיד מופיעה הנזלת, דוגמא אחרת, מזגן, לא בקור עז אלא בהחלט טמפרטורה נורמלית והגיונית ושוב, הנזלת תוקפת, בכל מקרה כזה מידיית מתחילים השיעולים. היינו אצל מומחה לאסטמה שסבר שהילד סובל מכך ובין לבין קיבל טיפול בהתאם.
לציין שהילד לא סובל משום סימפטום הקשור למחלה אם הוא לא נחשף לאקלים קר כפי שציינתי בדוגמאות שנתתי, בשל זאת הדבר מאוד פוגם באיכות חייו של הילד היות ואנחנו משתדלים שלא לחשוף אותו למקומות קרים וכן בריכות וים, שאלותיי הן :
1. האם מוכרת התופעה הזו ?
2. האם זו מערכת חיסונית חלשה בנקודה הזו ?
3. האם יש משהו שניתן לעשות ולתת בכדי לפתור את המצב או להקל עליו, משהו שהוא קצת יותר ממוכח ?
אשמח לקבל כל הערה והארה בנושא. המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזלת
ד''ר מוטי חיימי17/06/2008שלום ליאור.
ישנה תופעה של נזלת אלרגית- המופיעה אצל ילדים לאורך כל השנה , אך מתגברת בעונות המעבר.
ייתכן וגם כאן המקרה דומה, ונובע מרגישות של רירית האף לגירויי קור.
ייתכן וגם הטיפול לנזלת האלרגית יסייע גם כאן (תרסיס נסוקורט).
בכל אופן- ניתן להתייעץ עם רופא אאג לילדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזלת אלרגית
אדיר16/04/2009שלום שמי אדיר ואני בן 17 הבעיה היא כזו יש לי נזלת אלרגית הלכתי לקופת חולים והביאו לי את התרסיס נסוקורט היא ראתה שיש לי הרבה לחה בפה והיא הבינה שאני מעשן לכן היא אמרה לי שאסור לי להיות בהשפעת התרופה ולעשן נרגילה.
שאלתי היא כזו:האם אני יכול לעשן סגריות כאשר אני תחת השפעת התרופה?
אם אני יעשן נרגילה כאשר אני בהשפעת התרופה מה יכול לקרות?
והאם אני יוכל לעשן נרגילה בתום השימוש בתרסיס (נגיד שהשתמשתי בתרסיס שבוע -פעם ביום ובתום השבוע עבר לי הצינון ויום או יומיים לאחר מכן להתחיל לעשן חזרה נרגילה)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההמלצה היחידה שתשמע ממני היא....
17/04/2009להפסיק לעשן
עם/בלי תרופה אני ממליץ לך בכל לשון של המלצה להפסיק לעשן ולא רק בגלל נזקי טווח ארוך של סרטן ומחלות לב אלא נזקים מידיים של הריח הרע מהפה וההפרעה בתפקוד מיני שנגרמת עקב עישון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)