מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רגע אני נושמת עמוק....רביק מזרחי22/07/2008
היי אני נושמת עמוק כיוון שאני קצת לחוצה יש לי 3 ילדים הקטנה שלי בת שנה וחצי סובלת מזה כמה ימים מחום זה התחיל מחום של 39.6 והיום זה עומד על 40.5 חומים לרוב לא מלחיצים אותי ואינני נותנת תרופות רק עם הילד סובל או שיש הוראה מפורשת מהרופא המטפל אבל מקרה הנל אני מאוד לחוצה הילדה סובלת מחומים גבוהים מעבר לנורמה המקובלת 40.5 האם אני טועה? לרופא שבדק אותה אין שמץ של אבחנה לגביה הוא אמר שאולי זה סטרידו אך הילדה איננה משתעלת .. מישהי אחרת אמרה שאולי זה דלקת ריאות אך הריאות נקיות כל פעם שעולה לילדה החום לאחר התכשיר להורדת חום היא סובלת מנשימה קצרה ומכאבי ראש עזים לפחות כך נראה הא מחזיקה את הראש וסוגרת עיניים היא קיבלה טיפול אנטביוטי ל3 ימים אלוהים יודע למה... אבל הוא לא עזר ככל הנראה {אזיתרומיצין} בנוסף הילדה גם ממעטה בשתית נוזלים מה עלי לעשות? האם במצב כזה כדי להגיע למיון? אני עוצרת את נשמתי העמוקה ומחכה לתשובה ממך בתודה מראש רביק ונויה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום גבוה
ד''ר מוטי חיימי22/07/2008שלום לנושמת עמוקות....
חום ממושך ללא שנמצא מקור - עתים קרובות נובע ממחלה נגיפית. גם העובדה שאין שיפור לאחר טיפול אנטיביוטי- תומכת בכך.
ואולם- לאור העובדה כי מדובר בחום מאד גבוה, יש כאבי ראש עזים, ומיעוט בשתיה- לדעתי רצוי מאד לבצע בדיקות במיון, ואף לשקול בירור לכיוון של דלקת קרום מוח ויראלית, במידה ויהיה חשד לכך בבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמתי חזרה
רביק מזרחי28/07/2008לאחר שבוע קשה וחומים גבוהים {41} הסתבר שיש לילדה דלקת ראות שהתפשטה על כל הראות שלה או כפי שהרופא אמר דלקת ראות ענקית. מסתבר שאף אחד מהרופאים לא שמע חרחורים או ציפצופים ולכן הדבר לא המשיך לברור נרחב החליפו לה את האנטביוטיקה וראו פלא פלאים ירד החום מזלנו שזה לא הסתבך חבל שלא כל הרופאים עירנים מספיק וישר משליכים את החום\מחלה לויראליות שבינהן\ם תודה לך ויום נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר מוטי חיימי29/07/2008יופי. אני שמח שהילדה הבריאה.
לפעמים צריך באמת להיות זהירים ולהפנות לחדר המיון להמשך בדיקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)