התקררות - צרידות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקררות - צרידות
    שרונית74
    03/08/2008

שלום, בני בן שנה ו- 9 חודשים צרוד כבר מיום חמישי. הוא צרוד, מחרחר ומדי פעם משתעל. ביום חמישי הייתי אצל הרופא והוא נתן לנו בטנסול (קורטיזון) אבל בינתיים אני לא רואה שיפור במצב. היום הבן שלי התעורר בלי חשק לכלום, קווצ', לא רוצה לאכול כלום..... מה עוד אפשר לתת לו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקררות - צרידות

הוספת תגובה

• התקררות

פרופ' חיים ביבי
    03/08/2008

קרוב לדאי שלילד יש מחלה וירלית. מבו הכללי מדאיג מאחר ולא רוצה לאכול. חשוב שישתה לפחות ואם לא ישתה רצוי שרופא יראה אותו דחוף. הסביה הכי שכיחהלשיעול היא מחלה הנגרמת מזהום וירלי או מחלה וירלית. בדרך כלל מחלה וירלית עוברת עם טיפול תומך. אם השעול מתמיד, מופיע חום או חל שינוי במצב הילד יש צורך לשלול זיהום משני מחיידק או הסבכות של המחלה הוירלית.
    ולכן, יש צורך בבדיקת רופא במצבים אלה.הרופא יקבע אם מדובר בדלקת ריאות או באסטמה של גיל הילדות היכולה להיות כסבוך למחלה הוירלית. הרופא אמור אם כן לקבוע את האבחנה ובהתאם לתת או להוסיף טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו