מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות דםאור-לי12/08/2008
שלום, ערכתי לבני בן השנה וחודשיים בדיקות דם, משום שהוא נראה חיוור נורא - ודי עייף רוב הזמן. להלן התוצאות. האם תקין? 58 LYMPHOCYTES %-DIF 6.88 LYMPHOCYTES abs-DIF 32 NEUTROPHILS%-DIF 3.80 NEUTROPHILS abs-DIF 3 MONOCYTES%-DIF 0.36 MONOCYTES abs-DIF 7 EOSINOPHILS%-DIF 0.83 EOSINOPHILS abs-DIF + MICROCYTOSIS-DIF + HYPOCHROMIA-DIF + HYPERCHROMIA-DIF 11.9 WBC 4.78 RBC 12.1 HB 35.1 HCT 73.5 MCV 25.2 MCH 34.4 MCHC 14.3 RDW 288.0 PLT 12.3 MPV תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ומוסיפה...
אור-לי13/08/2008הרגע שוחחתי עם הרופא ילדים שלנו על הבדיקות. הרופא טוען כי כנראה הילד היה חולה במחלה ויראלית כלשהיא בזמן הבדיקה -וזה כלל לא נכון. הוא בריא מאוד, ומה שמטריד אותי זה שגם בבדיקות של גיל שנה, לפני כחודשיים שיצאו לא תקינות -הוא טען שכנראה הילד היה בזמן מחלה (וגםאז -זה ממש לא היה) אני מוטרדת תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם
פרופ' חיים ביבי17/08/2008הרופא שלך קרוב לודאי צודק. יש גם מצב של ס.דם תקינה לגיל הנראית כס.דם במחלה וירלית.
ס. הדם סבירה רצוי שהרופא המטפל ימשיך לעקוב לדעתי אין מקום לדאגה למעט המשך מעקב ס.ם לפי שיקול הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)