חיסון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיסון
    ליטל
    01/09/2008

בני בן חמישה חודשיים ואמור לעבור חיסון נגד דלקת קרום המוח אני מתלבטת אם לחסן לאחר שראיתי את התוכנית על החיסונים בטלויזיה האם יש סיבה לדאגה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיסון

הוספת תגובה

• בהחלט לדאוג אבל מסיבה אחרת לגמרי

01/09/2008

הסיבה לדאגה היא עקב אנשים המאחזים עיניים ומביאים מקרים לא מבוססים ללא איזון.
    חיסונים נחשבים לאחת מ-5 הטכנולוגיות החשובות ביותר במאה השנים האחרונות (אם לא החשובה שבהם).
    לצערי הכתבת לא הראתה את הילדים נפגעי סרבנות חיסונים, את הילדים עם נכות, פיגור וחרשות לאחר דלקת קרום המח מפנאומוקוק שהסיכון לפגיעה ממנו הוא לאין ערוך יותר גבוה מהסיכון לתופעת לוואי מחיסון.
    סיבוכי החיסונים ככל הידוע לנו הם זניחים, אם ילדך בריא,מפותח היטב,ללא רגישות וללא תגובת עבר שלילית לחיסון, לא הייתי דוחה את החיסון.
    בגיל הקטן מתחת לשנה, זו שיא התחלואה והסיכון הרב ביותר לחלות בדלקת קרום המח
    בקישור יש גרף שלקוח מעבודה של פרופ' רון דגן מהארץ המתאר את התחלואה בחיידק הפנאומוקוק באחוזים מכלל המקרים (ציר Y) לפי גיל בחודשים (ציר X).
    אני מניח שהגרף מדבר בעד עצמו.
    בהצלחה עם החיסון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו