מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיסוןליטל01/09/2008
בני בן חמישה חודשיים ואמור לעבור חיסון נגד דלקת קרום המוח אני מתלבטת אם לחסן לאחר שראיתי את התוכנית על החיסונים בטלויזיה האם יש סיבה לדאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהחלט לדאוג אבל מסיבה אחרת לגמרי
01/09/2008הסיבה לדאגה היא עקב אנשים המאחזים עיניים ומביאים מקרים לא מבוססים ללא איזון.
חיסונים נחשבים לאחת מ-5 הטכנולוגיות החשובות ביותר במאה השנים האחרונות (אם לא החשובה שבהם).
לצערי הכתבת לא הראתה את הילדים נפגעי סרבנות חיסונים, את הילדים עם נכות, פיגור וחרשות לאחר דלקת קרום המח מפנאומוקוק שהסיכון לפגיעה ממנו הוא לאין ערוך יותר גבוה מהסיכון לתופעת לוואי מחיסון.
סיבוכי החיסונים ככל הידוע לנו הם זניחים, אם ילדך בריא,מפותח היטב,ללא רגישות וללא תגובת עבר שלילית לחיסון, לא הייתי דוחה את החיסון.
בגיל הקטן מתחת לשנה, זו שיא התחלואה והסיכון הרב ביותר לחלות בדלקת קרום המח
בקישור יש גרף שלקוח מעבודה של פרופ' רון דגן מהארץ המתאר את התחלואה בחיידק הפנאומוקוק באחוזים מכלל המקרים (ציר Y) לפי גיל בחודשים (ציר X).
אני מניח שהגרף מדבר בעד עצמו.
בהצלחה עם החיסון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)