מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צהבת ילודיםשרון דרור22/09/2008
ביתי בת 7 שבועות. בבדיקת דם לבילירובין התקבלה תוצאה של 2.5. היא יונקת בלבד ( ללא תוספת של תחליפי חלב). האם התוצאה נחשבת גבוהה לגיל זה? והאם יש דרך להוריד את הערך ? יש לציין כי בשחרור מביה"ח בגיל 5 ימים תוצאת הבילירובין היתה 13.9 ולא נתבקשנו להגיע להמשך מעקב. בבדיקת רופא הילדים בגיל חודש הוא טען שהיא נראית מעט צהובה ורצה לבדוק את ערכי הבילירובין. נתון נוסף: סוג הדם שלי A + ובמהלך ההריון היתה לי סכרת הריונית שטופלה באינסולין אשמח לתשובתכם שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צהבת תינוקות
22/09/2008שלום שרון
ראשית מאוד חשוב לדעת כיצד נלקחה הבדיקה.
שנית האם הילדה עולה במשקל ומתפתחת היטב?
שלישית האם בדיקות הסקר שנערכו לילדה סמוך ללידה היו תקינות?
בהנחה שכל התשובות לשאלותי הקודמות הן כפי שכתוב בספר, הייתי חוזר עוד חודש כולל חלוקת הבילירובין לישיר וללא ישיר וכן ת.תריס
כרגע לא הייתי עושה שום דבר מעבר לכך.
שבוע טוב ובריא ומזל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)