מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלשולים חוזריםעדי30/09/2008
שלום רב, בני בן שנה ותשעה חודשיים החל גן בתחילת ספטמבר (עד אז היה בבית). בתחילת החודש סבל כשבועיים משלישולים לבסוף הוחלט ע"י הרופא שלו לתת מנה אחת של אזניל 4 CC. לאחר שלושה ימים החלה הטבה והוא חזר לגן. עכשיו החל מערב ראש השנה שוב חזרו השלשולים. שלשולים מימיים בצבע דבש כהה עם ריח גופרתי נוראי. הילד חסר תאבון שותה בעיקר סימלאק ומים. הייתי איתו שוב אצל הרופא והוא טוען שהוא משלשל עקב כך שבמחלה הקודמת נפגעו אצלו זיזי הכיבה. אני לא מבינה מה הקשר של זיזי הכיבה לריח רע וחריף כל כך? לילד חסר תאבון (אונם פעיל ועם מצב רוח יחסית בסדר)? כל ילדי הגן סובלים מתסמינים זהים האם יתכן שישנו משהו בגן שפוגע במערכת העיכול שלהם?אם כן מה כדי לבדוק? תודה רבה ושנה טובה ובריאה לכולנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשול חוזר
06/10/2008ראשית הייתי לוקח תרבית צואה לפני מתן טיפול אנטיביוטי
שנית, הייתי מוסיף לתפריט פרוביוטיקה אם כאקטימל/יופלה נוזלי או חצי קפסולה פעמיים ביום בכפית של גבינה או מעדן (פרוביוטיקה לא נמסה היטב בנוזל).
בוודאי שאם יש ילדים משלשלים רבים הייתי מנסה לברר האם אין בעיה עם המזון שהם מקבלים ובמיוחד אם זו הזנה לכל ילדי המעון ולא כל ילד מביא את מזונו מהבית.
סיסי קיבה לאחר שבועיים-שלושה של שלשול עלולים להיפגע ואז להחמיר שלשול בשל הפרעה בספיגה ודלדול אנזימי מעי המסייעים לפרוק וספיגה של מוצרי מזון.
מאחר ומדובר כאן במעל שבועיים שלשול הייתי מפסיק לשבוע מוצרי חלב (לשבוע בלבד) ורואה אם יש שיפור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)