מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פעוט שלא אוכל!!!!!אמא קטנה11/10/2008
בני בן שנתיים וחצי. ילד בריא בד"כ.... בחודשים האחרונים הוא לא נוגע באוכל ממש כלום! הוא נמצא במשפחתון ששם אומרים לי דווקא שהוא אוכל טוב מאוד. ובבית הוא לא רוצה לאכול הוא אוכל את התל"מ בבוקר ובערב וזהו. לפעמים פרי או חצי סנדוויץ וזהו. נולדה לו אחות לפני 3 חודשים ייתכן וזה בגלל זה? יש לו אנרגיות ואני לא יודעת מאיפה, בדיקות דם בסדר גמור. מה לעשות?????? אודה על תשובה כי אני ממש כבר עובדת עצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסבתות כבר אמרו.....
11/10/2008סבתותינו ידעו לומר ש...מי שלא אוכל.....לא גדל
בגיל שנתיים וחצי הגדילה המהירה מסתיימת וילד נכנס לגדילה סדירה וקבועה והרבה פחות מהירה מהגדילה המהירה בחודשי החיים הראשונים.
תארת שעבר ברור ללא פרוט ואני מניח שהבדיקות שנלקחו הקיפו (חשוב לציין בדיקות וערכים)
מה לגביי מדידות המשקל והגובה שלו האם הן ממשיכות באותה עקומה? אם כן, קרוב לוודאי שאכן אין בעיה ניכרת, עקבי אחר הגדילה.
אם אכן יש שבירה בעקומות הגדילה יש מקום לבקש פרוט מדוייק מהמעון על מה שבאמת נכנס לפה ולעיתים יש הפתעות מרשימות.
בהחלט שלידת אחות היא מאורע טראומתי לילד וכאן יש לראות מה מכלול מערכת היחסים בינו לאחות החדשה ולטפל בכך בהתאם. לרוב זה לא מתבטא רק בהפרעת אכילה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)