מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יציאות קשותמיטל23/10/2008
ד"ר שלום רב, לביתי בת ה7 חודשים לעיתים יש יציאות מאוד קשות. אם היא לא עושה יומיים אני עוזרת לה בגירוי עם מד חום. ( אני יודעת שאתם לא אוהבים את זה ) אבל אני לא יכולה לחשוב על זה שכואב לה הבטן בגלל זה ואני עושה זאת מאוד בעדינות. ושאני עוזרת לה יש לה יציאה מאוד קשה עבה גדולה ממש כמו בן אדם מבוגר. שממש קשה לה להוציא את זה מפי הטבעת הקטן שלה. למה זה קורה??. ואיך למנוע זאת.?? ( וסליחה על התיאור )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יציאה קשה
23/10/2008זה לא שאנחנו לא אהבים סה"כ לא לי את מכניסה את המדחום
אבל זו פעולה בעלת השלכות פיזיות, הרגליות ופסיכולוגיות עתידיות מאוד משמעותיות
אז...כשאין ברירה אין ברירה אבל יש לך הרבה ברירות אחרות
ראשית יש לפנות לרופא הילדים שיבדוק את פי הטבעת לוודא שאין פצע (פיסורה) כולל בדיקה רקטלית (עם האצבע).
במידה והכל תקין, קרוב לוודאי שמה ששכיח, שכיח ומדובר בעצירות הרגלית.
את כבר יכולה להוסיף שמן לתזונה, סיבים מסיסים ולהרבות בירקות ופרות, ניתן לתת מיץ עגבניות ומי בישול של שזיפים שמרככים צואה.
הטיפול הוא של מספר חודשים
בנוסף הרופא יכול במידה ותהיה לכך הצדקה להוסיף תכשירים תרופתיים מרככי צואה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה יש צורך לבדוק עם יש פיסורה????
מיטל24/10/2008בגלל השימוש במד חום??? או בגלל היציאה הגדולה והקשה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגלל היציאה
26/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם התחלת לתת מוצקים?
מירי30/10/2008כאשר הבן שלי התחיל לאכול מוצקים, היו לו יציאות מאוד קשות שהוא ממש התאמץ ובכה כדי להוציא אותם, עד שאמא שלי העלתה את הרעיון שאולי יש לו פחות נוזלים כי הוא עכשיו פחות יונק, התחלתי לתת לו לשתות כל הזמן- תוך כדי האוכל, לפני ואחרי והמצב ממש השתפר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
אמא אחת04/11/2008הן אוכלות מוצקים, אבל הבעיה שהן לא שותות כלום חוץ מהמטרנה. לא מים לא תה לא תה עם סוכר כלום!!! אהל אמרו לי שהמים במטרנה מספיקים כי הן אוכלות לפחות 4 בקבוקים ביממה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)