יציאות קשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יציאות קשות
    מיטל
    23/10/2008

ד"ר שלום רב, לביתי בת ה7 חודשים לעיתים יש יציאות מאוד קשות. אם היא לא עושה יומיים אני עוזרת לה בגירוי עם מד חום. ( אני יודעת שאתם לא אוהבים את זה ) אבל אני לא יכולה לחשוב על זה שכואב לה הבטן בגלל זה ואני עושה זאת מאוד בעדינות. ושאני עוזרת לה יש לה יציאה מאוד קשה עבה גדולה ממש כמו בן אדם מבוגר. שממש קשה לה להוציא את זה מפי הטבעת הקטן שלה. למה זה קורה??. ואיך למנוע זאת.?? ( וסליחה על התיאור )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יציאות קשות

הוספת תגובה

• יציאה קשה

23/10/2008

זה לא שאנחנו לא אהבים סה"כ לא לי את מכניסה את המדחום
    אבל זו פעולה בעלת השלכות פיזיות, הרגליות ופסיכולוגיות עתידיות מאוד משמעותיות
    אז...כשאין ברירה אין ברירה אבל יש לך הרבה ברירות אחרות
    ראשית יש לפנות לרופא הילדים שיבדוק את פי הטבעת לוודא שאין פצע (פיסורה) כולל בדיקה רקטלית (עם האצבע).
    במידה והכל תקין, קרוב לוודאי שמה ששכיח, שכיח ומדובר בעצירות הרגלית.
    את כבר יכולה להוסיף שמן לתזונה, סיבים מסיסים ולהרבות בירקות ופרות, ניתן לתת מיץ עגבניות ומי בישול של שזיפים שמרככים צואה.
    הטיפול הוא של מספר חודשים
    בנוסף הרופא יכול במידה ותהיה לכך הצדקה להוסיף תכשירים תרופתיים מרככי צואה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה יש צורך לבדוק עם יש פיסורה????

מיטל
    24/10/2008

בגלל השימוש במד חום??? או בגלל היציאה הגדולה והקשה???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגלל היציאה

26/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם התחלת לתת מוצקים?

מירי
    30/10/2008

כאשר הבן שלי התחיל לאכול מוצקים, היו לו יציאות מאוד קשות שהוא ממש התאמץ ובכה כדי להוציא אותם, עד שאמא שלי העלתה את הרעיון שאולי יש לו פחות נוזלים כי הוא עכשיו פחות יונק, התחלתי לתת לו לשתות כל הזמן- תוך כדי האוכל, לפני ואחרי והמצב ממש השתפר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

אמא אחת
    04/11/2008

הן אוכלות מוצקים, אבל הבעיה שהן לא שותות כלום חוץ מהמטרנה. לא מים לא תה לא תה עם סוכר כלום!!! אהל אמרו לי שהמים במטרנה מספיקים כי הן אוכלות לפחות 4 בקבוקים ביממה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו