בדיקה חריגה אצל ילדה בת שנתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה חריגה אצל ילדה בת שנתיים
    אמא
    06/11/2008

בעקבות מחלה עשינו בדיקות דם לבתי בת השנתיים וחודשיים בדיקת ה ALKP יצאה רמה 2129.3 ואני ממש מבוהלת רציתי לדעת מה זה אומר תוצאות נוספות שהיו מחוץ לטווח הם: AST 50 GGT 15 ALBUMIN 4.5 32 ESR 1 HOUR Platelets 528 Creatinine 0.2 מחכה לתשובה מהירה בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בדיקה

פרופ' חיים ביבי
    06/11/2008

הערך אכן גבוה. ALKP יכול להיות גבוה במספר מצבים. אם הילדה נראית טוב ורגועה יש צורך לפנות לרופא המטפל לצורך ביצוע בדיקות חוזרות ובדיקות נוספות לאבחון הגורם לערך הגבוה.
    במקרה הנ"ל אין מקום לדאגה.
    אם היא נראית חולה וסובלת רצוי לבצע את הבירור מיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו

אמא
    06/11/2008

הסיבה שבגללה עשינו בדיקות היא מכיוון שהיא משלשלת כבר 12 יום היה לה חום מס פעמים ויש לה פריחה בכל הגוף הרופאה שלה אומרת שזה כנראה דלקת ויראלית אני מאוד דואגת ולא יודעת איזה עוד בדיקות אני צריכה לדרוש שמתי לב גם שיש לה קצת קילוף עור באצבעות הידיים אבל אני לא יודעת אם יש קשר הילדה במצב רוח טוב מלבד לזה שמגרד לה הפריחה מה לעשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמא

פרופ' חיים ביבי
    06/11/2008

לדעתי אין מקום לדאגה אבל יש צורך במעק ובירור נוסף..
    רצוי להגיע לרופאה בהקדם לציין את הפריחה וקילוף העור. יתכן ומדובר במחלה וירלית אבל יש לשלול גורמים נוספים. אני בטוח שהרופאה תבצע את הבירור לפי הצורך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו