מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף ביותר...אתי19/11/2008
לצוות מומחי הפורום שלום רב, ברצוני להתייעץ עימכם. יש לי ילד בן 2.4 שנים בספטמבר הוא נכנס לגן פרטי בפעם הראשונה. עליי לציין שמגיל חודש עקב שיעולים חוזרים בתקופות של חורף הוא מטופל באנלציה עם מי מלח וקצת ונטולין ובודיקורט או במקום ונטולין טרבולין. שבוע לאחר שהוא נכנס לגן הוא נדבק כרגיל במשהו ויראלי שכמובן כלל בתוכו קצת שיעול קצת חום והוא טופל שוב בתרכובת של האנלציה - עד שהוא מבריא מזה שזה לוקח כמה ימים הוא חוזר לגן ואחרי שבוע בערך אם לא פחות הוא חוזר שוב פעם עם אותם סימפומים, ובחודש וחצי האחרון בנוסף לאנלציה הוא טופל פעמיים באנטיביוטיקה בלית ברירה, עליי לציין שבתקופה שהוא טופל באנטיביוטיקה הוא היה בבית עימי. לאחר סיום הטיפול הילד חזר לגן בריא כרגיל ולאחר כמה ימים שוב אותו הסיפור ממש שיעול של כלב עם המון המון ליחה שום סירופ שיעול לא עוזר באנטיביוטיקה אני כבר לא מעוניינת להשתמש בשבילו כי זה לא בריא, אנלציה אני עושה לו כרגע יש לו חום מאתמול בבוקר שנע בין 38-39 מעלות אבל היום בבוקר הגיע לשיא של 39.8 עם נשימות כבדות. הלכנו לרופאה אשר המליצה לנו משהו שנראה לי קצת מוזר להוציא את הילד מהגן למשך כל החורף ואז להחזיר אותו בסביבות מרץ אפריל. מה אתה אומר?האם זו דרך נכונה?אני רוצה לפנות לרופא מומחה באופן פרטי לאן עליי לפנות למומחה ריאות או לאף אוזן גרון?האם להשאיר אותו כל החורף בבית? אודה לתשבותך המהירה והכנה. בברכה אתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נכון ולא נכון
19/11/2008להוציא את הילד מהמעון/גן אכן תוריד משמעותית את רמת התחלואה שלא מאחר וייחשף הרבה פחות אך זה לא פיתרון ואני אישית לא אוהב את הפתרון הנ"ל.
ילד בשנותיו הראשונות בגן חולה לעיתים מאוד קרובות וממוצע הביקורים אצל הרופא הוא כ-18 בשנה זה אומר שיש ילדים עם הרבה יותר ביקורים.
אני הייתי ממליץ קודם כל עם מומחה ריאות ילדים על מנת לשלול אפשרות של אסטמה ואם כן מדובר באסטמה להעלות את הילד על טיפול מונע
במידה ולא מדובר בבעיה ראתית כרונית ברור קצר דרך הרופא המטפל לשלילת בעיות חיסוניות גסות (מה שקרוב לוודאי אין לו).
לחסן אותו לשפעת ו-PREVNAR
ולראות כיצד יתקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)