אסטמה של העור - יש פיתרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסטמה של העור - יש פיתרון
    אלונית2
    16/07/2007

אני רוצה לשתף הורים רבים, אשר נתקלים בחוסר תשובות של הרפואה הקונבנציונלית לאסטמה של העור. יש לי ילדה בת 11 חודשים. בגיל חודשיים גילינו אצלה את האסטמה של העור. זה התחיל מכתמים על הידיים, גירודים נוראיים באוזניים עד פציעתם, קרקפת מודלקת, תמיד אדומה ומגרדת, ולאחר מכן התפשטות לרגליים. כמו הורים אחרים היינו חסרי אונים. פנינו לרופא משפחה, ולאחר מכן לרופאי עור ולרופא אלרגייה. כולם אבחנו את המחלה, ולכולם הייתה תשובה אחת. צריך לחיות עם זה. ניתן לשים מידי פעם משחות עם סטרואידים ולמרוח כל הזמן את העור בקרם גוף שומני. אנחנו לא קבלנו את ההחלטה שאין ריפוי ופנינו לד"ר שומן, רופא קונבנציונלי והומאופט, ששמעתי עליו דרך חברים לאחר שרפא רבים מילדיהם מכל מיני מחלות. כבר לאחר חודש של טיפולים המחלה נסוגה. היום, לאחר 4 חודשים כמעט ואין לה זכר. נשאר קצת גירוד באזור האוזניים. אני עדיין ממשיכה לטפל בילדה לפי הטיפול שלו, שהוא טיפות מינרלים מסויימים. ד"ר שומן נמצא ברחוב אחוזה 88 (או 89, אני לא זוכרת) ברעננה. הורים, אל תפחדו מהרפואה האלטרנטיבית, יש דרך לעזור לילדים חסרי האונים שמתגרדים כל היום. בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסטמה של העור - יש פיתרון

הוספת תגובה

• רפואה משלימה

ד''ר מוטי חיימי
    16/07/2007

גם אני מאמין כי לעתים לרפואה המשלימה יכולים להיות פתרונות טובים לבעיות רפואיות שלא נמצא להן פתרון במסגרת הרפואה הקונבנציונלית.

צריך רק להקפיד שזה לא בא במקום בדיקת רופא. במידה ואכן לא נמצא פתרון- כדאי וראוי לפנות לעזרת הרפואה המשלימה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו