מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת גרון +נזלת וחוםאיילה30/11/2008
שלום היתי אצל רופא הילדים עם הבן שלי בן השנתיים ביום חמישי. הרופא איבחן לו דלקת בגרון לאחר שהיה לו חום ליומיים (38 מעלות). הוא נתן אנטיביוטיקה... "מוקסיויט 250" 5 סיסי , 3 םעמים ביום לתקופה של 5 ימים. החום ירד אחרי יום ראשון של הטיפול והמצב רוח השתפר. היום, יום רביעי לטיפול, אחה''צ עלה לילד שוב החום. אני מודאגת...ומחר זה היום האחרון לטיפול. ממה יכול לעלות החום שוב? האם מהנזלת? יצוין שאני עושה לו אנהלציות עם מי מלח והוא עדיין לא בריא ממש מהנזלת...והוא אוכל טוב ולא מתקשה בבליעה. הוא אמור לעבור ניתוח לכפתורים באוזניים בעוד 8 ימים...האם יש סיכוי שעד אז יבריא? אוד'ה לתשובה בהקדם. תודה!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הותקן משטח לוע?
01/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא..
איילה01/12/2008אבל האמת שיש לו נזלת בצבע צהוב-ירוק ומשתמשת בטיפות אף...אין לו בעיה באכילה או בבליעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאזהר מאוד אך אחלוק
01/12/2008אקדים ואומר שמה שאני אומר כאן הינו תאורטי בלבד מכיוון שלא בדקתי את הילד.
טיפול בדלקת לוע חיידקית הוא 10 ימים לפי מה שמקובל בספרות כשמטפלים במוקסיפן.
ההמלצה היא להתקין משטח לוע שאם לא כן יש בעיה להפסיק טיפול במידה ולא מדובר בסטרפטוקוק.
מעל יומיים שימוש באנטיביוטיקה ללא שיפור מחייב הערכה מחודשת של המצב מכיוון שסטרפטוקוק היה אמור להתחיל להגיב ואז בנוכחות משטח לוע עם חיידק יש כיוון טיפולי אחד ובמידה ואין חיידק הכיוון אחר.
סבירות גבוהה שלא מדובר בדלקת לוע חיידקית
ממליץ לפנות לבדיקה חוזרת.
שוב אני מסתייג ואומר שכל הנ"ל ללא בדיקת הילד ואינו מהווה תחליף לבדיקה וטיפול ע"י הרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה....
איילה01/12/2008היום אכן אבקר שוב אצל הרופא אני מודאגת נורא..החום כבר הגיע ל 39 ומשערת שהגרון לא התרפא או שבכלל יש בעיה אחרת שהיא...דלקת ריאות למרות שהוא לא מצפצף ולא משתעל כמעט. מודה לך על התשובה ומקווה לטוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)