מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנטיביוטיקההילי08/12/2008
שלום, ביתי בת 4 וחצי היה לה שלושה ימים חום גבוה והרופאה לקחת משטח גרון והתגלה חיידק הסטרפטוקוק, נתנה ראפאפן אך ביתי בשום פנים לא מוכנה לשתות את התרופה הרופאה החליפה לה לאזוניל שלושה ימים פעם אחת ביום, האם זה מספיק כדי לקטול את החיידק ומה לעשות לגבי לקיחת התרופה את האזוניל נתנו לה בכוח. תודה הילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ובכן.....
08/12/2008יש לבדוק איזה סוג של ראפאפן קבלה הילדה
לאחרונה יצא סירופ חדש של ראפאפן שנטען כלפיו שיש לו טעם משופר, הייתי מנסה לבדוק את האפשרות.
אני אישית הייתי מנסה מוקסיפן לפני אזניל
אך, גם אזניל במינון טוב (לא ציינת את המינון ומשקל הילדה) מכסה היטב סטרפטוקוק
מבין השורות של מה שכתבת לא נראה לי שסוג האנטיביוטיקה הוא הבעיה אלא הילדה שלא בולעת את התרופה.
במידה והיא לא מצליחה לקחת גם את האזניל ניתן לתת זריקת פניצילין מסוג מסויים חד פעמית לשריר ולסיים את הסיפור
החיסרון הוא שהחומר מאוד כואב ליומיים שלושה.
רפואה שלימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)