אכילה של ילד בן חודש וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילה של ילד בן חודש וחצי
    לימור
    14/01/2009

שלום, יש לי בן בן חודש וחצי שניזון באופן מלא מסימילאק. השאלה שלי היא בקשר למינונים אפשריים. נכון להיום, אחרי שהעלנו כמויות כל הזמן באופן הדרגתי בעקבות דרישה שלו,הוא אוכל כבר 120 CC 7 פעמים ביום, ואתמול אפילו 8. העניין הוא שבשלושת הימים האחרונים גם זה לא מספיק לו והוא מסיים חלק מהארוחות בצרחות כשהוא מגלה שהאוכל נגמר. הוא לא פולט את האוכל, אבל אני לא רוצה לתת לו כמויות לא סבירות. השאלה היא מה עושים? מגבילים אותו? כמה סביר שיאכל בגיל ומשקל (4.5 בערך) כזה? אולי כדאי לחלק את הארוחות באופן שונה ולתת לו כשהוא עדיין לא מאוד רעב? תודה, לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכילה של ילד בן חודש וחצי

הוספת תגובה

• אכילה

פרופ' חיים ביבי
    14/01/2009

רצוי שתינוק יאכל כמות סבירה של אוכל. העודף מיותר ויכול לגרום לבעיות.
    המינון המקובל למנ= 150 סמ"ק / ק"ג ליום מחולק למספר הארוחות.רצוי לאכול במרווח של 3 שעות לפחות. אם הילד רעב רצוי להתייעץ עם אחות טיפת חלב לגבי התמודדות. לכל אחות ולכל טיפת חלב יש את הדרך שלה ואני לא רוצה להתערב בידע האישי ובנסיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו