מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אכילה של ילד בן חודש וחצילימור14/01/2009
שלום, יש לי בן בן חודש וחצי שניזון באופן מלא מסימילאק. השאלה שלי היא בקשר למינונים אפשריים. נכון להיום, אחרי שהעלנו כמויות כל הזמן באופן הדרגתי בעקבות דרישה שלו,הוא אוכל כבר 120 CC 7 פעמים ביום, ואתמול אפילו 8. העניין הוא שבשלושת הימים האחרונים גם זה לא מספיק לו והוא מסיים חלק מהארוחות בצרחות כשהוא מגלה שהאוכל נגמר. הוא לא פולט את האוכל, אבל אני לא רוצה לתת לו כמויות לא סבירות. השאלה היא מה עושים? מגבילים אותו? כמה סביר שיאכל בגיל ומשקל (4.5 בערך) כזה? אולי כדאי לחלק את הארוחות באופן שונה ולתת לו כשהוא עדיין לא מאוד רעב? תודה, לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכילה
פרופ' חיים ביבי14/01/2009רצוי שתינוק יאכל כמות סבירה של אוכל. העודף מיותר ויכול לגרום לבעיות.
המינון המקובל למנ= 150 סמ"ק / ק"ג ליום מחולק למספר הארוחות.רצוי לאכול במרווח של 3 שעות לפחות. אם הילד רעב רצוי להתייעץ עם אחות טיפת חלב לגבי התמודדות. לכל אחות ולכל טיפת חלב יש את הדרך שלה ואני לא רוצה להתערב בידע האישי ובנסיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)