דלקת ריאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת ריאות
    טל
    18/01/2009

התאומות שלי בנות 10 חודשים. עם 40 חום כבר שלושה ימים. ביום הראשון היו אצל הרופאה והיא אמרה אודם בגרון. לשיעול תעשי אינלהציה ויעבור. לאחר יומיים נוספים של חום ושיעול נורא חזרתי אל הרופאה והתעקשתי על צילום ריאות. מסתבר שלשתיהן יש דלקת ריאות. היא נתנה לי מוקסיויט פורטה 250 ואמרה לי לתת לאחת שמשקלה: 8200 ק"ג 12 cc ביום. ולשניה 10 cc ביום. וכל זאת בלי לראות את תוצאות הצילום ואת חומרת הדלקת. ( כי התקשרתי אליה מהרנטגן ). האם האנטיביוטיקה הזאת מספיקה????? אני כבר לא סומכת עליה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת ריאות

הוספת תגובה

• אני מאמין שאת לא באמת מצפה ש......

18/01/2009

אני כאחד שלא ראה לא את התאומות, לא את הצילומים ולא מכיר את המקרה אתן המלצה טיפולית.
    מוקסיפן היא אנטיביוטיקה טובה לגיל זה ולאבחנה זו אך לא אוכל להתייחס להמלצה ולמינון מהטעם שציינתי.
    אם את לא סומכת על הרופאה שלך, שמורה לך תמיד הזכות לפנות לרופא/ה אחר/ת לייעוץ וטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו