יציאות בצבעים + משחת עור.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יציאות בצבעים + משחת עור.
    גילי
    25/01/2009

שלום! שתי שאלות לי: יש לי שני בנים תאומים בני 8 שבועות. שניהם יונקים בלבד. 1. מידי פעם יש להם קקי בצבע ירוק כהה, בשילוב עם הצהוב-כתום הרגיל. הבנתי מהרופא ומהאחות בפגייה שזה כלום אם זה לא שחור או אדום. אכן? 2. משחת עור בשם אפלומיצין ניתנה לאחד מהבנים בשל פריחה בעור. המשחה עזרה, אך לאחר זמן מה הפריחה חזרה. ניתן להשתמש שוב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יציאות בצבעים + משחת עור.

הוספת תגובה

• צואה צבעים ומשחות עור

25/01/2009

צבע הצואה לרוב לא מעיד על תהליכי מחלה למעט במקרים נדירים
    בוודאי לא צבע שמופיע אחת ל.... ללא רקע רפואי מחשיד
    בכל מקרה ממליץ להתייעץ עם רופא הילדים המטפל ולהראות לו צואה חריגה
    .
    אפלומיצין היא משחה סטרואידלית עם אנטיביוטיקה
    באם נתנה לתפרחת טיטול אני מאוד ממליץ שלא למרוח בהתווייה זו, איוורור טוב, החלפת טיטול תכופה והקפדה על מריחת האזור בשכבה עבה של משחת טיטול פשוטה במרכאות יחד עם תוספת טלק אמורה לפתור את הבעיה.
    במידה ומשחה זו נרשמה לטיפול בבעיית עור אצטרך לדעת מה הבעיה שבשלה ניתן התכשיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

גילי
    26/01/2009

הפריחה מופיעה על עור הפנים, ומעט בצוואר. המוהל של הילד הוא במקרה רופא עור ואמר שזה סבוריאה של תינוקות, ויעבור עד גיל חצי שנה, ושאפשר להשתמש במשחה לפעמים. נראה לי מוזר להשתמש במשחה אנטיביוטית "לפעמים". האם זה בסדר למרוח שוב במשך יומיים שלושה כדי שהפריחה תיעלם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחזור שוב על דברים שנכתבו

26/01/2009

איני יכול לאבחן פריחה ללא בדיקת הילד
    נגעי עור צריכים להיראות בעין
    ממליץ מאוד לפנות לרופא הילדים המטפל או רופא עור ילדים ולקבל ממנו אבחון והמלצה טיפולית
    סביר להניח שאכן מדובר בסבוריאה אך יש אפשרויות אחרות וזה יהיה לא אחראי לתת המלצה טיפולית ללא בדיקה מסודרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו