מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יציאות בצבעים + משחת עור.גילי25/01/2009
שלום! שתי שאלות לי: יש לי שני בנים תאומים בני 8 שבועות. שניהם יונקים בלבד. 1. מידי פעם יש להם קקי בצבע ירוק כהה, בשילוב עם הצהוב-כתום הרגיל. הבנתי מהרופא ומהאחות בפגייה שזה כלום אם זה לא שחור או אדום. אכן? 2. משחת עור בשם אפלומיצין ניתנה לאחד מהבנים בשל פריחה בעור. המשחה עזרה, אך לאחר זמן מה הפריחה חזרה. ניתן להשתמש שוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צואה צבעים ומשחות עור
25/01/2009צבע הצואה לרוב לא מעיד על תהליכי מחלה למעט במקרים נדירים
בוודאי לא צבע שמופיע אחת ל.... ללא רקע רפואי מחשיד
בכל מקרה ממליץ להתייעץ עם רופא הילדים המטפל ולהראות לו צואה חריגה
.
אפלומיצין היא משחה סטרואידלית עם אנטיביוטיקה
באם נתנה לתפרחת טיטול אני מאוד ממליץ שלא למרוח בהתווייה זו, איוורור טוב, החלפת טיטול תכופה והקפדה על מריחת האזור בשכבה עבה של משחת טיטול פשוטה במרכאות יחד עם תוספת טלק אמורה לפתור את הבעיה.
במידה ומשחה זו נרשמה לטיפול בבעיית עור אצטרך לדעת מה הבעיה שבשלה ניתן התכשיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
גילי26/01/2009הפריחה מופיעה על עור הפנים, ומעט בצוואר. המוהל של הילד הוא במקרה רופא עור ואמר שזה סבוריאה של תינוקות, ויעבור עד גיל חצי שנה, ושאפשר להשתמש במשחה לפעמים. נראה לי מוזר להשתמש במשחה אנטיביוטית "לפעמים". האם זה בסדר למרוח שוב במשך יומיים שלושה כדי שהפריחה תיעלם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחזור שוב על דברים שנכתבו
26/01/2009איני יכול לאבחן פריחה ללא בדיקת הילד
נגעי עור צריכים להיראות בעין
ממליץ מאוד לפנות לרופא הילדים המטפל או רופא עור ילדים ולקבל ממנו אבחון והמלצה טיפולית
סביר להניח שאכן מדובר בסבוריאה אך יש אפשרויות אחרות וזה יהיה לא אחראי לתת המלצה טיפולית ללא בדיקה מסודרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)