נורופן לילדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נורופן לילדים
    liat
    25/02/2009

שלום, הבן שלי, בן שנתים, סובל בשבועיים האחרונים מאוד מכאבי צמיחת שיניים 4 האחרונות, הטוחנות. כבר כמעט שבוע שאנחנו נותנים לו לפחות פעם ביום נורופן לילדים, להקלה על הכאבים. השאלה שלי היא האם זה מסוכן ? כמה זמן רצוף אפשר לתת לו תרופה נגד כאבים ? מצד אחד אני לא רוצה לתת לו לסבול ומצד שני קצת מלחיץ אותי שזה הפך להיות ע"ב קבוע בשבוע האחרון. אודה לתשובתך בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נורופן לילדים

הוספת תגובה

• שימוש בנורופן

25/02/2009

שימוש ממושך בתרופה הוא בעייתי אך אם הילד סובל רצוי למנוע ממנו את הסבל שבוע שימוש במינון חד יומי אינו מהווה בעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטערת שאני נודניקית שאלה

liat
    26/02/2009

נוספת ברשותך.... עד הוצאת השיניים אני מאמינה שעוד יעברו עליו ימים לא קלים..השאלה כמה זמן עוד אפשר לתת לו את הנורופן מבלי שזה יהייה מסוכן עבורו? שבוע-שבועיים ? לעשות הפסקה של כמה ימים ולהמשיך ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין תשובה חד משמעית

27/02/2009

כלל הברזל כמה שפחות
    אבל לא לתת לילד לסבול
    שיניים לא אמורות להכאיב הרבה זמן ואם הילד סובל מעל שבוע כדאי שייבדק אולי אלו לא שיניים שמכאיבות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו