תינוק בן שנה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן שנה?
    שואלת
    05/03/2009

שלום עשיתי לבני בן השנה בדיקות דם ואלו התוצאות MCH יצא לו 23.6 כאשר גבול תחתון צריך להיות 24 Hemoglobin יצא לו 10.2 כאשר גבול תחתון צריך להיות 11 MCHC יצא לו 31.5 כאשר גבול תחתון צריך להיות 32 Lymphocytes % יצא לו 61.2 כאשר גבול תחתון צריך להיות 67 Eosinophils % יצא לו 4.2 כאשר גבול עליון צריך להיות 3 בנוגע להומוגלובין הנמוך הרופא אמר לי לתת 10 טיפות של ברזל לילד. האם זה בסדר? או שצריך יותר? ומה לגבי שאר הבדיקות האם הן לא בעיתיות? (הן סוטות מהתקן) אני מודאגת תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק בן שנה?

הוספת תגובה

• ס.דם

פרופ' חיים ביבי
    06/03/2009

אכן יש אנמיה.יש לסמוך על הרופא המטפל שיעקוב גם אחרי הילד.
    לגבי אאוזינופילים בדרך כלל עולים במצב של אלרגיה או תולעים. יש להדגיש כי החריגה
    קטנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פענוח בדיקות

06/03/2009

על מנת לתת תשובה יש לתת את כל הערכים ולא רק את חלקם
    חסר MCV, HCT,RDW\
    יש מעט אנמיה וסביר להניח שבשל חסר ברזל אך הרופא שלך שרואה את כל התמונה יוכל לתת מענה יותר וודאי
    לגבי המינון נראה לי מעט נמוך אך כדי להמליץ על טיפול צריך משקל ולא רק גיל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו