מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכה בראשאורית06/08/2007
הבן שלי,בן 5,השתולל קצת אתמול בערב ונפל מהספה ישר על הראש מאחורה(פספס את הספה ונפל בצורת שכיבה על הגב,כאשר הראש הגיע ראשון לרצפה..).
הייתה לו נפיחות גדולה(בערך בקוטר של 3 ס"מ.כשהוא נרגע מהבכי,שאלתי אותו שאלות וראיתי שהוא מבין הכל ומדבר לעניין.אחר כך הוא גם המשיך להשתולל ולשחק,ואפילו תפסתי אותו קופץ על המיטה...
עכשיו(8 בבוקר) הוא עדיין ישן.אני לא מודאגת מזה כי הוא תמיד מתעורר בסביבות עשר.בדקתי אותו והנפיחות ירדה.נשארה גולה קטנה.
צריך לקחת אותו לרופא לבדיקה?
מצטערת על האורך,פשוט רציתי לתת את כל הפרטים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכה בראש
ד''ר מוטי חיימי06/08/2007בוקר טוב אורית,
לאור העובדה שלא מדובר בתינוק , וניתן להתרשם מרמת ההכרה וההתמצאות שלו (מה גם שמדובר בעצם אוקסיפיטלית שהיא חזקה מאד)- הייתי מנסה להעיר אותו עכשיו ומתרשם ממנו.
אם הכל כרגיל- אין צורך לקחתו לרופא.
אם יש כאבים חזקים, סחרחורות, הקאות , ישנוניות וכד'- כן כדאי לקחת לבדיקת רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)