מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופהאמא אוהבת07/04/2009
שלום,
1. ביתי בת שלושה חודשים.
היום בשעה 6.00 בבוקר נתתי לה בקבוק תטרנה.
בסביבות 8.30 רחצתי את הבקבוק, וראיתי כי באחד החלקים היו שאריות של נוזל כלים " פיירי" שכנראה לא נשטפו.
זהו חלק מסיליקון שלא נראה לעין בעת הרכבת הבקבוק ( בקבוק של חברת MAM ).
שאלתי היא מהי מידת הסיכון?
השעה כעת כמעט 9.00 אין סימנים מיוחדים בילדה- היא עירנית, צוחקת ( אפילו בקול רם), והיא תיכף רעבה ומראה סימנים של רצון לאכול.
היא עוקבת אחרי לכל מקום והכל נראה לי בסדר.
האם ברגע זה יש מקום לדאגה????????
מה הסכנה , חלילה, אם יש??.
שאלה נוספת: האם אכן יש צורך לעשות סטריליזציה בבקבוק לאחר כל ארוחה?
אם אני רוחצת אותו היטב במים וסבון, זה מספיק?
עם הבכור שלי הייתי שופכת מים רותחים על הבקבוק, או ישירות בגז, אחת לשבוע, והכל היה בסדר, ב"ה.
מהי המלצתך??.
2. ביתי פולטת לעיתים מים מהפה ( ללא צבע לבן של חלב), האם זה תקין??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות
09/04/20091. בכמות כזו קטנה כפי שתארת הסיכון אפסי אם בכלל
2. אסור להעביר בקבוק על הגז הדבר עלול לגרום לפרוק תרכובות פלסטיות ושחרור חומרים מסוכנים
ההמלצה היא לעשות סטריליזציה כמקובל
3. לגבי הפליטות ממליץ לפנות להערכת רופא ילדים על מנת להעריך בצורה יותר טובה, רק על סמך התאור שלך בהעדר מידע נוסף וללא בדיקה לא ניתן לתת המלצוךת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)