בנדריל לתינוקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנדריל לתינוקת
    מורי
    11/04/2009

שלום רב,

ביתי בת ה- 5.5 חודשים סובלת כרגע מהתלקחות קשה של גרד בראש בעקבות אוטופיק דרמטיטיס.
    אני כרגע בחופשה בארה"ב ורופא מקומי המליץ על בנדריל (קמפור)למריחה.
    האם מסוכן להשתמש בגיל כזה? האם זה אנטי היסטמין? אני השתמשתי פעמים אחדות ומאוד עזר לה אך אני רוצה לדעת האם לא מסוכן בגילה הפעוט.
    כמו כן אודה לך להמלצות נוספות לטיפול בגרד הנורא בראש (פתרונות שניתן לרכוש כאן בארה"ב וגם בארץ ללא מרשם).

מורי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בנדריל לתינוקת

הוספת תגובה

• במדריל לתינוק

11/04/2009

בנדריל הינה תרופה אנטיהסטמינית ישנה וותיקה.
    איני מכיר את הפורמולציות הקיימות בארה"ב אך באם ההמלצה ניתנה ע"י רופא ילדים מומחה הרי שבמדינה מתוקנת כמו ארה"ב ניתן לסמוך על כשירותו של הרופא שיש לו מידע יותר ממני מכיוון שהוא רואה את הילדה מול עיניו.
    בנוסף חשוב על שימון אינטנסיבי של העור במשחות שומניות כדוגמת משחות המכילות CETOMACROGOL ודגומיו או אפילו סתם שמן תינוקות שניתן לקנות בכל חנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה אך עוד שאלה ברשותך

מורי
    12/04/2009

בנוסף יצאו לביתי מס' חצ'קונים (עם ראש שומני) על הקרקפת עוד לפני השימוש בבנדריל. האם אתה יכול לומר לי ממה זה יכול להיות? והאם נדרשת לזה התייחסות מיוחדת? האם ייתכן שזה ממחלת חום שהייתה בימים האחרונים?(וירוס שגרם לאדמדמת) אן משימון הקרקפת במוצרים שומנים?

מורי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נגע צריך לראות בעין

12/04/2009

לא סביר שהנגעים כתוצאה משימון העור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו