שאיפת עשן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיפת עשן
    אושרי
    14/04/2009

לפני כ3 חודשים שאפתי עשן שיצא ממכונית שנשרפה והרגשתי סחרחורת חזקה,דפיקות לב מואצות,
    רעידות קוצר נשימה ותחושה מוזרה בבטן(פעם ראשונה שזה קורה לי לאחר שעיפת עשן) זה הפסיק אחרי שעה בערך. אחרי שבועיים זה חזר לי שוב
    ומאז אני חי בתחושה של קוצר נשימה ומדי כמה ימים יש לי את אותם התקפים.שאלתי היא מה זה יכול להיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאיפת עשן

הוספת תגובה

• ובכן....אמנם זה לא....

14/04/2009

אמנם זה פורום רפואת ילדים ולא בשביל שאלתך אבל פטור בלא כלום אי אפשר
    עברת חוויה לא נעימה אם סיכון
    חוויה שכזו עלולה להשאיר חותם גופני ולכן מומלץ להיבדק אצל רופא ריאות
    אבל גם יכולה להשאיר תגובת חרדה או תגובה בתר טראומטית.
    לא נתת פרטים עליך כך שקשה לתת יותר מידע (גיל, מין, מצב בריאות וכדו')
    לכן, לרופא המשפחה שלך והוא כבר ידריך אותך איך להתקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשיתי צילום רנטגן

אושרי
    14/04/2009

עשיתי צילום רנטגן עשיתי הולטר והכל היה תקין.הרופא שלח אותי לנוירולוג והוא אמר לי שאני סובל מפאניקה ואני לא חושב שזה אכן חרדה.כי אם זו חרדה ממה נבעו אותן הרגשות בפעם הראשונה..?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו..

אושרי
    14/04/2009

אע אני בן 16 מצבי הבריאותי היה טוב ובעקבות בדיקות דם שהמליץ לי הרופא לעשות גיליתי שיש לי מחסור בפריטין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכן.....

15/04/2009

חסר פריטין יכול להתבטא בדופק מהיר בשל חסר במאגרי הברזל, ממליץ לקחת ברזל ולבדוק רמות שוב לאחר 3 חודשים
    לגבי הברור שעברת, בהעדר ממצא נוסף ובהנחה שכל הבדיקות אכן תקינות לחלוטין יש מקום להתייחס ברצינות לאפשרות של הפרעת חרדה אותה העלתי בתשובתי הראשונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו