מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- crpמלי23/04/2009
שלום לכם...
אני הדר , בת 13 וחצי , ורציתי לשאול אותכם שאלה בנוגע לבדיקת crp -c creative protein .
לפני 3 חודשים עשיתי ספירת דם האמוגלובין תקין (13.5) וכל הספירה תקינה .
היום , חזרתי לרופא מכאבי גרון ,תוך כדי זה הרופא בדק לי גובה ומשקל ,(הגובה - 1.42 ,משקל : 46.32) , והחליט לעשות לי בדיקת כימיה ,בדיקת שתן ,ואינסולין , ו-TSH .
יחד עם כל הבדיקות האלו שאני מבינה שהם חלק מההשמנה , נתן לי את בדיקת crp
שאלתי היא למה ? , האם זה קשור לשומנים ? ,מדוע עושים בדיקה זו?
יש לציין כי לפני זה לא עשיתי את הבדיקה הזאת מעולם .
אשמח לקבל תשובה .
בתודה מראש,הדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות
מלי23/04/2009בטעות רשמתי בשם מלי במקום הדר ..
אשמח לקבל ממכם תשובה מהירה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהCRP
24/04/2009CRP הוא מדד לתהליכי דלקת
יכול לתת אינדיקציה על פעילות דלקתית המתלווה להשמנה כרונית, לתת אינדיקציה לאמינות בדיקת רמות הברזל ועוד
לא כל רשימת הבדיקות שקיבלת יהיה קשה לדעת
הכי פשוט הוא לשאול את הרופא שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע לאותו נושא
מלי24/04/2009תודה על התשובה המהירה , אך האם 6 קילו מיותרים מעידים על השמנה עם דלקת?והאם בדיקת CRP מתאימה למצב שלי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל זה איני יכול לענות
24/04/2009לתשובה אישית צריך להכיר את תיקך הרפואי
לראות את כל הבדיקות
ולבדוק אותך
לא ניתן להתבצע ברשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)