ליחה ושיאול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליחה ושיאול
    עינת מזרחי
    26/04/2009

בני בן החצי שנה אשר נולד פג סובל כבר מזה חודש משיאול עם ליחה השיאול אינו משתפר ואף רופא אינו מוכן לתת לי שום תרופה והשיאול רק מחריף ונהיה יותר גרוע השיאול מלווה בליחה והתינוק משתאל עד כדי חנק כמעט. אני מאוד מתוסקלת מזה אשמח עם תוכל לעזור לי....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליחה ושיאול

הוספת תגובה

• ילד כזה צריך בדיקת רופא ולא ....

26/04/2009

ייעוץ וירטואלי בפורום
    ממליץ לקחת לרופא שיבדוק ויתרשם מהילד ואם הרופא/ה שכרגע מטפלים לא מגיע לפיתרון, במרבית הקופות ניתן לעבור בקלות יחסית לרופא אחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיאול וליחה

עינת מזרחי
    28/04/2009

ד"ר שלום בהמשך לשאלתי הייתי אצל הרופא אשר נתן לי צילום ריאות שבו הכל היה בסדר הוא נתן לי הפנייה לגסטרו לבדוק את הרפלוקס (רגישות של חלב) השאלה שלי האם יש פיתרון אחר לבעיית השיאול הנוראי הזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אותה תשובה כמקודם

28/04/2009

בוצע צילום חזרת למעקב והומלץ המשך
    מבלי לבדוק את הילד לא אוכל לתת המלצות אישיות למעט המשך המעקב שהומלץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו