תוספי מזון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספי מזון
    צביה
    19/05/2009

שלום רב,
    הבן שלי בן שנה וחמישה חודשים. הוא מאוד רזה, נימצא במעקב אצל הרופא המטפל כבר מספר חודשים ולא נימצאה שום בעיה רפואית, היינו גם אצל דיאטנית אשר נתנה מספר עיצות. הוא מאוד בעייתי באוכל בררן, זורק על הריצפה ובאופן כללי מתנגד כל פעם ששומע רק את המילה אוכל. ניסיתי כבר כל דרך האכלה מעיצות מומחים ועד סבתות... הציעו לי לתת לו וויטמינים או תוספי מזון כדי לעורר תאבון. האם כדאי בגיל כזה? ואם כן אז אילו תוספי מזון מומלצים והיכן ניתן לרכוש?
    אודה לתשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוספי מזון

הוספת תגובה

• תוספי מזון הם לא תחליף לאוכל

19/05/2009

ממליץ להיות במעקב רופא ודיאטנית
    בלי קשר כדאי שתפני לפסיכולוג ילדים להדרכת הורים לגבי ההתמודדות עם נושא ההאכלה
    לא מכיר את המקרה אך נראה לי מהתאור שמדובר בבעיה התנהגותית ולא רפואית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות אכילה

צביה
    19/05/2009

תודה על התשובה המהירה.
    הבעיה שלנו היא עוד מימי הינקות. מאז ומתמיד לא ביקש אוכל ונורא היתנגד גם לסימילאק. בגיל חודשיים יכל למשוך בלי חלב גם 6 שעות ברציפות, פשוט היה מתנגד ועם הגיל זה החמיר. יש תקופות שהוא כן אוכל אבל רוב הזמן זה עם התנגדות ועם בכי וזעם. האמת אני די מיואשת, האם יש טיפול חוץ מרופא ילדים דרך הקופה? אנחנו בכללית והרופא הפנה אותנו רק לדיאטנית אשר לא עזרה בכלל חוץ מלחשב את כמות הקלוריות... היכן מוצאים פסיכולוג ילדים? אני אם חד הורית וקשה לי מעט
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרפאה להפרעות אכילה לגיל הרך

20/05/2009

כמעט בכל בתי החולים של הכללית יש כאלה ויש גם בחלק ממרכזי בריאות הילד
    בקשי הפניה מהרופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו