שינוי הרגלי שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי הרגלי שינה
    חיה
    07/06/2009

שלום,
    יש לי ילד בן שנה ו-8 חודשים. עד לפני כחודש היה הולך לישון בין 21:00 ל- 22:00 וקם באותה שעה בבוקר. הייתי מניחה אותו במיטה והוא היה נרדם לבד בשקט וגם שהוא היה מתעורר הוא תמיד עשה זאת בשקט וללא בכי עד שהיינו באים למיטה (היה ישן גם שעתיים בצהרים)
    כיום הוא הולך לישון עד 21:00 (ישן שעה בצהרים) וכמה ימים עשה גם בעיות לגבי השינה וצרח ולא הסכים ללכת לישון אך בעייה זו נפתרה והכל בסדר. בעיה נוספת שעדיין קיימת היא הקימה שלו בבוקר. הוא החל לקום ב- 07:00 בבוקר ולפעמים גם ב- 06:00 בצעקות ובכי, מספר פעמים לקחנו אותו למיטה שלנו ואז הוא המשיך לישון והיום הוא גם לא נרדם איתנו ורוצה לקום. הוא פשוט מתעורר מאוד מוקדם ובבכי חזק שמתלווה גם לפעמים לכך שהוא זורק את השמיכה והמוצץ מהמיטה.
    שאלתי היא כזו: איך אני גורמת לכך שלא יתעורר כל כך מוקדם ולא בצורה של בכי וצרחות.
    תודה רבה,
    חייקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי הרגלי שינה

הוספת תגובה

• שינוי הרגלי שינה

פרופ' חיים ביבי
    07/06/2009

רצוי שהרופא המטפל יבדוק לגבי אפשרות של כאב ממקור כל שהוא או בעיה אחרת הגרומת לו להתעורר.. ככלל כל שינוי התנהגות מחייב בדיקת רופא לפני שטוענים שמדובר במשהו נפשי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

חיה
    09/06/2009

אמרו לי שזה נורמלי בגיל הזה ולפעמים כשהוא ישן איתנו בבוקר אחרי שהוא מתעורר הוא ממשיך לישון אפילו 3 שעות. אין שום שינוי בתנאי החדר או אצל הילד מבחינה בריאותית. זו לא תופעה נורמאלית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

פרופ' חיים ביבי
    10/06/2009

יתכן וזה נורמלי. יש מצב של סיוטי לילה בכל גיל. אבל בכל זאת רצוי שהרופא המטפל יבדוק וישלול אפשרויות נוספות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו