מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי הרגלי שינהחיה07/06/2009
שלום,
יש לי ילד בן שנה ו-8 חודשים. עד לפני כחודש היה הולך לישון בין 21:00 ל- 22:00 וקם באותה שעה בבוקר. הייתי מניחה אותו במיטה והוא היה נרדם לבד בשקט וגם שהוא היה מתעורר הוא תמיד עשה זאת בשקט וללא בכי עד שהיינו באים למיטה (היה ישן גם שעתיים בצהרים)
כיום הוא הולך לישון עד 21:00 (ישן שעה בצהרים) וכמה ימים עשה גם בעיות לגבי השינה וצרח ולא הסכים ללכת לישון אך בעייה זו נפתרה והכל בסדר. בעיה נוספת שעדיין קיימת היא הקימה שלו בבוקר. הוא החל לקום ב- 07:00 בבוקר ולפעמים גם ב- 06:00 בצעקות ובכי, מספר פעמים לקחנו אותו למיטה שלנו ואז הוא המשיך לישון והיום הוא גם לא נרדם איתנו ורוצה לקום. הוא פשוט מתעורר מאוד מוקדם ובבכי חזק שמתלווה גם לפעמים לכך שהוא זורק את השמיכה והמוצץ מהמיטה.
שאלתי היא כזו: איך אני גורמת לכך שלא יתעורר כל כך מוקדם ולא בצורה של בכי וצרחות.
תודה רבה,
חייקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי הרגלי שינה
פרופ' חיים ביבי07/06/2009רצוי שהרופא המטפל יבדוק לגבי אפשרות של כאב ממקור כל שהוא או בעיה אחרת הגרומת לו להתעורר.. ככלל כל שינוי התנהגות מחייב בדיקת רופא לפני שטוענים שמדובר במשהו נפשי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
חיה09/06/2009אמרו לי שזה נורמלי בגיל הזה ולפעמים כשהוא ישן איתנו בבוקר אחרי שהוא מתעורר הוא ממשיך לישון אפילו 3 שעות. אין שום שינוי בתנאי החדר או אצל הילד מבחינה בריאותית. זו לא תופעה נורמאלית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
פרופ' חיים ביבי10/06/2009יתכן וזה נורמלי. יש מצב של סיוטי לילה בכל גיל. אבל בכל זאת רצוי שהרופא המטפל יבדוק וישלול אפשרויות נוספות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)