מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בטן נפוחה וקצף מהפה ילד בן כמעט 3ספיר הודיה12/06/2009
שלום,
פעם ראשונה שאני נכנסת לפורום אבל הייתי חייבת,
אני גרה בארה"ב ודי חדשה כאן,
היום ילדי בן שנתיים ועשרה חודשים עמד ופתאום הסתכל אלי וכאילו הוא עמד להקיא עד שפתאום יצא לו קצץ מהפה עם קצת בועות ממש מוזר ודי נבהלתי ואז כאילו כלום לא קרה
ועכשיו בערב אחרי שקילחתי אותו שמתי לב שהבטן קצת נפוחה ומוזרה
מה אתה חושב ? מה זה יכול להיות? ללכת למיון לבדוק? או שלא להתרגש?
יש לציין שהוא בריא בדרך כלל
חוץ מפריחות שבאות והולכות לעיתים קרובות ועוד לא בדקתי מימה זה ,
כשהייתי בהריון בו סבלתי בפריחות איומות וגילו לי טיפה בעיה בתפקודי כבד
זה תורשתי ? או מה אני כבר לא יודעת מה לחשוב..אולי הדם?
מחכה לתשובה מרגיעה לפני שבת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן תפוחה
פרופ' חיים ביבי12/06/2009בהתחשב במגבלות הבדיקה. נראה לי שיש צורך שרופא יבדוק את הילד בהקדם. יש הרבה סיבות לכאבי בטן חלקן הגדול שכיחות וחולפות עם טיפול תומך או מעקב. אבל, יש מעט תופעות שיש צורך בבירור וטיפול דחוף. רופא ילדים יכול להבדיל בבדיקה גופנית פשוטה בין המקרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)