מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטריהגלית25/06/2009
שלום. אני אמא לתינוקת בת שלושה חודשים ולילדה בת 5 ורציתי לשאול שתי שאלות:
1. לתינוקת שלי אובחןנה פיטריה בפה ובטוסיק שעברה אליה בהנקה. ק'יבלנו טיפול בניסטטין, דקטרין ודרמה קומבין טאנו מטופלות בתרופות אלו כבר ארבעה ימים. שאלתי היא כמה זמן יש להמשיך ליטול תרופות אלו? אני רואה עדיין פטריות בפה התינוקת ובטיסוק הדרמהקומבין לא עזר כלל אלא אפשר להגיד כי זה אפילו החמיר. מה לעשות?
2. לילדתי בת ה5 הופיעה הפרשה ואגינהלית ואין לה שום תלונות על גרד, צריבה או כאב. האם זהו מצב תקין? האם יש צורך לשים לה מגן תחתון בגיל כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת
26/06/2009לגבי התינוקת אני אישית לא ממליץ על טיפול בתפרחת טיטול אלא באיוורור, החלפה תדירה, ושימוש בשכה עבה של משחת טיטול עם טלק לבן ללא ריח, חציצה ואיוורור לרוב פותרות לחלוטין את הבעיה. בנוסף, שטיפה במים וייבוש ע"י טפיחות עדינות ולא מגבון או ניגוב תוך שפשוף עם המגבת.
לגבי פטרת בפה ניסטטין לתינוקת 1 מ"ל (עד הקו האדום) בטפטוף איטי לאחר הנקה 6 פעמים ביום לתינוקת ולך דרמקומבין 4-6 ליום סביב השד לאחר הנקה ואין צורך לשטוף לפני הנקה
הטיפול הוא 28 יום (חודש) על מנת להרוג גם נבגי פטוריה קיימים.
.
לגבי הילדה עם ההפרשה מהנרתי יש צורך בבדיקה אצל רופא ילדים
בנתיים ניתן לבצי אמבטיות ישיבה עם סבון כלים והקפדה על ניגוב לאחר שתן ובמיוחד יציאה מקדמת הגוף לאחור ושתיה מרובה ואיוורור עד כמה שניתן
אך יש צורך בבדיקת רופא על מנת לשלול בעיות נוספות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)