מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת בת 6.5 חודשים קטנה!!!חן01/07/2009
שלום רב
ביתי בת 6.5 חודשים ילדה ראשונה ואתמול היינו בטיפת חלב,
היא נולדה במשקל של 2.790 אתמול נשקלה 6.100
נולדה בגובה 50 היום בגובה 65
היא נמצאת באחוזון המשקל מתחת ל-5% וגובה מעט יותר אבל עדיין מאוד נמוך (גם ירדה בו)
היא לא אוכלת הרבה, ירקות והודו מאוד אוהבת אוכלת בערך 130 אבל מטרנה כל בקבוק בערך 100 כ-6 ארוחות ביום.
אומרים לי לא לדאוג אבל קשה שלא!!! היא קטנה ולא עולה הרבה במשקל האם כן יש סיבה לדאגה ועליי לפנות שוב לרופא?
אני יודעת שמדובר גם בגנטיקה ואני ובעלי לא גבוהים ורזים.
אני מעוניינת לציין שבעבר היה ריפלוקס - טופל
לאחר מכן אובחנה דלקת בוושט ומטופלת בלוסק עד היום. וכבר לא נראה שסובלת מהאוכל!
חוץ מזה התנהגותית מפותחת מאוד יפה, זוחלת לאחור, נעמדת על 4, מחייכת, צוחקת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קטנה
פרופ' חיים ביבי01/07/2009הבת הכפילה את משקל הלידה - עד גיל שנה אמורה לעלות פי 3. כך שהיא על הטווח הבטוח.
החשוב הוא העליה לפי אחוזון המשקל. אם עולה במקביל לאחוזון אין מקום לדאגה.
היא מטופלת מצויין הרופא המטפל חשב על רפלוקס נתן טיפול בהתאם. נראה ליש את בידיים מצויינות של הרופא המטפל. אם יש ספק לגבי הכלכלה רצוי שחות טיפת חלב או דיאטנית תהיה בתמונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)