מרפס קדמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרפס קדמי
    ללה
    08/07/2009

המרפס הקדמי של בני בן 9.5 חודשים עדיין פתוח, אני יודעת שלקראת גיל שנה וחצי נסגר לחלוטין,
    אך בבדיקה בטיפת חלב לפני כחודש אמרה לי האחות שזה עדיין גדול...ומסרה שהם דואגים בד"כ כשזה נסגר מהר.הוא מקבל 2 טיפות ויטמים D ואני ממשה מקפידה על כך.
    יש לציין כי המרפס שלו הגיע עד למצח...אף פעם לא שמתי לב אצל ילדים למרפס שמגיע עד למצח ...

ההאם יש מה לברר בנושא???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרפס קדמי

הוספת תגובה

• מרפס קדמי

09/07/2009

מרפס קדמי נסגר בממוצע בחודשים 9-18 חודש
    לא ציינת מה מצב בריאותו וקצב ההתפחות של הילד אך בהתעלם מהנתונים הנ"ל לא נראה שיש בעיה בשלב זה
    שוב !!! כל זאת מבלי שנתת פרטים על הילד אלא על הממצא בלבד
    מרפס קדמי גדול קיים בחלק מהילדים מצד אחד ומהווה לעיתים סימן לבעיות שונות
    שוב, כמו בחלקה הקודם של התשובה ללא היכרות על הילד יהיה בלתי אפשרי לענות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרפס קדמי

ללה
    11/07/2009

הילד בריא לחללוטין, ואין בעיה גם בקצה ההתפתחות שלו בכלל-עשה כל זבר בזמן...
    היה לו צהבת ביום השלישי לאחר הלידה, אושפז בעקבות הצהבת שעלה לאחר השיחרור מהתינוקייה.
    בגיל חודש אושפז שנית בחשד לפירכוס,(כאשר מצאתי אותו בלילה בוכה עם בועות של רוק ללא גלגולי עיניים וללא קצף...), טענתי כל הזמן שזה לא היה פירכוס א ובסוף שוחרר לאחר 4 ימים צשל מעקב ללא שום מצא בחשד להאכלת יתר/השתנקות...
    האם זה נותן לך מספיק רקע???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

12/07/2009

האם אי פעם נלקחה בדיקה של בלוטת התריס??
    בכל מקרה הייתי מודד עם סרגל את אורכו ורוחבו של המרפס ומודד שוב בעוד כחודש ועוקב אחר שינויים
    כרגע ממליץ ביקורת רופא הילדים אך על פניו נראה כילד תקין לחלוטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו