שיעול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעול
    אלינה
    10/07/2009

שלום
    ביתי בת שנה וחמישה חודשים
    לפני כשלושה חודשים החלה להשתעל ללא חום.בתחילה נאמר לנו שאם מדובר בשיעול שלא עולה על 10 ימים ניתן "להתעלם".
    לאחר תק' זו בערך החל לעלות חום והגענו למוקד רפואי.
    עשו צילום ריאות ונאמר ע"י רופא המוקד שיש לה דלקת ריאות ונתן מוקסיויט למשך 10 ימים 250mg
    החום ירד כעבור 3ימים אך השיעול לא נעלם.
    רופא המשפחה טען כי הצילום הראה רק דלקת נגיפית וטען כי מדובר באסטמת תינוקות
    החלנו במתן בודיקרט (ונטולין רק יומיים) ובמקביל כ-3 שבועות בסינגולר.
    (היתה הטבה אך נראה כי השיעול לא חלף עם הטיפול מאחר ונמשך גם במקביל
    בשלב כלשהוא הפסיקה להשתעל כחודש ימים אולם שוב חזרה להשתעל לפני כשבועיים.
    מדובר בשיעול הרבה פחות חזק וכן מופיע בעיקר ואולי רק בלילה סובב השעה 3 בבוקר (ממש כך...) ולעיתים עם הקימה משכיבה.
    איני יודעת מה עליי לעשות - נאמר לי להתחיל שוב בבודיקרט אך איני בטוחה אם אני רוצה להלעיט את ביתי בבודיקרט (אולי בהנחה ואין מדובר כלל באסטמה)
    האם יתכנו סיבות אחרות לשיעול מהסוג שאני מתארת עליו - כעת קצר ומתרחש בלילה ?
    האם ניתן לחשוב על אלרגיה כגורם ואם כן כיצד בודקים.
    לציין כי היתה נזלת בחורף (גם ירוקה) ולעיתים אני שומעת כמו חרחורים במהלך שינה אך א.א.ג בבדיקה ידנית רגילה טען כי אינו רואה שקדים או פוליפים מוגדלים וכך בעצם שללתי (אולי אני טועה) אבחנה אחרת שאולי מדובר ברגישות דרכי נשימה עליונות ולא תחתונות.
    הילדה תיכנס לגן בספטמבר בע"ה ואני ממש חוששת מהתגובה למגע עם ילדים ולהתקפים קשים אם אכן מדובר באסטמה
    מה דעתך?
    האם מוצרי חלב /סימילאק יכולים לעורר הבעיה
    אגב הילדה חסרת תיאבון - היא יכולה להישאר ללא אוכל ולא לדרוש!! וכן אינה ישנה רצוף בלילות מאז שנולדה אם זה יכול לעזור:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעול

הוספת תגובה

• שיעול ממושך.....

13/07/2009

במידה ורופא הילדים לא פתר את הבעיה והשיעול נמשך, ממליץ לפנות לרופא ריאות ילדים מומחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו