מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בפהרעות29/07/2009
היי,
יש לי ילד בן שנתיים וחצי, ילד מהמם, בריא (בלי עין רעה...), את כל משברי ההתפתחות עבר כמעט חלק, מגיל קטן מאוד ישן לילה, בקיצור מתנה לכל הדעות.
לפני כשבוע וחצי התחיל להתלונן על כאבים בפה, כאבים שגורמים לו לקום באמצע הלילה בבכי ומקשים עליו להרדם שוב ולישון טוב, התיעצנו עם רופא שיניים שאמר שזו בטח שן טוחנת שלוקח לה זמן, כשזה לא עבר הלכנו לרופאת שיניים שאמרה שכל השיניים צמחו אז אולי זה פצע. הבנו שפשוט צריך לעבור את זה. ביומיים שלושה האחרונים הוא נישאר בבית ולא הלך למעון בגלל חום, היה רק חום בלי שום תופעות אחרות, החום עבר. הוא עדיין מתלונן על כאבים בפה ומתעורר בלילה. זה נראה לי בצד שמאל למעלה ובלשון, גם לפעמים באוכל וכשעם מוצץ הוא מתלונן, אני לא מצליחה לראות פצע!
מה זה יכול להיות? האם יש מקום לדאגה? יש איזשהן בדיקות שכדאי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן, לפנות לרופא המטפל
30/07/2009לא ניתן לתת ייעוץ כזה ללא בדיקת הילד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)