מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבלתשני02/08/2009
ביתי בת 8שבועות קיבלה חיסון מחומש בפעם הראשונה מאז משלשלת ומקיאה בשבת הלכתי לרופא נתן לה נר נגד הקאות ומאז לא מקיאה רק משלשלת אחרי כל ארוחה החלפנו לה אוכל לאיזומיל וגם משלשלת אחרי כל ארוחה שאלתי א.האם זה מסוכן ב.האם כדאי להמשיך אם אוכל זה מאוד דואגת ומוטרדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני
03/08/2009לא ברורה לי סיבת החלפת הכלכלה
אני ממליץ לשלוח קודם כל בדיקת צואה לרוטה ותרבית
האם קבלה גם פרבנר?
האם היו חולים בסביבתה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוקטור שמוליק
שני03/08/2009החלפנו אוכל כי הרופא חושב שאולי אלרגית לחלב אני לא אוהבת את האוכל הזה ולדעתך מתי רצוי להחליף לה לאדוונס ולשאלתך האם קיבלה פרבנר אז לא אני מוזמנת בעוד שבועיים לתת לה מה דעתך האם לחכות עם חיסון זה ובכלל האם לחסן לא היו חולים בסביבתה אגב הרופא טוען שתופעות השלשולים וההקאות שהיו הם לא תופעות לואי מה שלי לא נראה כך מצפה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסתבר שאנו חושבים דומה
03/08/2009כבר כתבתי בתשובתי הראשונה שלא נראה לי שמדובר בתופעת לוואי לחיסון
יותר סביר שמדובר בזיהום של מערכת העיכול
לחסן ומהר עד כמה שאפשר ולא להמתין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)