מבולבלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת
    שני
    02/08/2009

ביתי בת 8שבועות קיבלה חיסון מחומש בפעם הראשונה מאז משלשלת ומקיאה בשבת הלכתי לרופא נתן לה נר נגד הקאות ומאז לא מקיאה רק משלשלת אחרי כל ארוחה החלפנו לה אוכל לאיזומיל וגם משלשלת אחרי כל ארוחה שאלתי א.האם זה מסוכן ב.האם כדאי להמשיך אם אוכל זה מאוד דואגת ומוטרדת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

• גם אני

03/08/2009

לא ברורה לי סיבת החלפת הכלכלה
    אני ממליץ לשלוח קודם כל בדיקת צואה לרוטה ותרבית
    האם קבלה גם פרבנר?
    האם היו חולים בסביבתה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדוקטור שמוליק

שני
    03/08/2009

החלפנו אוכל כי הרופא חושב שאולי אלרגית לחלב אני לא אוהבת את האוכל הזה ולדעתך מתי רצוי להחליף לה לאדוונס ולשאלתך האם קיבלה פרבנר אז לא אני מוזמנת בעוד שבועיים לתת לה מה דעתך האם לחכות עם חיסון זה ובכלל האם לחסן לא היו חולים בסביבתה אגב הרופא טוען שתופעות השלשולים וההקאות שהיו הם לא תופעות לואי מה שלי לא נראה כך מצפה לתשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסתבר שאנו חושבים דומה

03/08/2009

כבר כתבתי בתשובתי הראשונה שלא נראה לי שמדובר בתופעת לוואי לחיסון
    יותר סביר שמדובר בזיהום של מערכת העיכול
    לחסן ומהר עד כמה שאפשר ולא להמתין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו