מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהדליה12/08/2009
שלום רב
הילד שלי בגיל 13.5 התפתחות גדילה לא תואמת את הגיל , נראה קטן מבני גילו , הילד מפחד לבצע בדיקות דם וכו, מפחד להגיע לרופאים ראשית אני צריכה לפתור את בעית הפחד של הילד כדי לפתור את בעית ההתפתחות האם יש פתרןון לבעית הפחד לאיזה מומחה אני צריכה לפנות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד
פרופ' חיים ביבי12/08/2009רופא לא יזיק אבל בשביל זה יש הורים. חייבים לעודד את הילד להרגיע אותו. היום אפשר לקחת בדיקות דם עם הרגעה מקומית ואם יש צורך דחוף בלקיחת דם אפשר גם בהרגעה כללית עם תרופות.
ברוב המקרים אצל ילד בן 13 אין צורך בהרגעה כללית. אם יש לו בעיה מעבר לזה רצוי שהרופא המטפל ואולי פסיכולוג יעזרו לכם להתמודד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם
דליה12/08/2009ראשית תודה על תשובתך, האם טיפול הרגעה מקומי ידוע ומוכר ומוצע בקופת חולים כללית , כיוון שלא הציעו לי מעולם פתרון זה ,אני מבינה שעדין לא מאוחר לטפל בבעית ההתפתחות גם בגיל 13.5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצאי טיפול
13/08/2009התכשיר אמור להיות קיים בכל הקופות לא בטוח שיהיה בכל מרפאה מאחר ולא בכל מקום הפנימו את זכותו של הילד לקבל טיפול ללא כאב (וגם לפעמים במבוגרים).
לגבי היכולת לטפל בנער הפרטי שלך יש לפנות לרופא שיבדוק אותו ואז יוכל לתת לך תשובה
גיל אינו פרמטר ליכולת טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)