מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 4 מחלות לילדה בת שלוש ורבע תוך חודשאורנה15/08/2009
בתי בת שלוש ורבע.בחודש האחרון היא חלתה 4 פעמים[ברונכיט,דלקת ריאות,ברונכיט ודלקת גרון].בכל הפעמים המחלה היתה מלווה בחום והיא קבלה אנטיביוטיקה.כל מחלה הופיעה מספר ימים אחרי סיום אנטיביוטיקה שנלקחה למחלה הקודמת.הרופאה טוענת שאין צורך בבדיקות דם.
אני מודאגת מאוד.מדובר בילדה שאוכלת ארוחות מזינות ובמשך החורף היתה חולה כל חודש וחצי-חודשיים.אף פעם לא חלתה כל כך הרבה פעמים בתקופה קצרה.עזרו לי-האם יש צורך בבדיקות דם \שתן?האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לחזק את מערכת החיסון שלה?תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ברור לי הסיפור
15/08/2009נראה לי שחלק מהטיפולים באנטיביוטיקה היה ללא הוכחה מספקת אך לא ראיתי לא את הילדה ולא את התיק
יש מקום לבדוק את הילדה ולראות האם לא מדובר במחלה אחת שממנה לא ממש החלימה והיא התלקחה שוב
לא נראה לי שיש צורך בברור חיסוני או בטפול מיוחד
תפריט עשיר ומגוון עם ירקות, פירות דגים, בשר ומוצרי חלב אמור להספיק לבריאות המערכת החיסונית שלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך על התשובה המהירה.שבוע טוב.
אורנה15/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל לא דבר גם לך
16/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)