4 מחלות לילדה בת שלוש ורבע תוך חודש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 4 מחלות לילדה בת שלוש ורבע תוך חודש
    אורנה
    15/08/2009

בתי בת שלוש ורבע.בחודש האחרון היא חלתה 4 פעמים[ברונכיט,דלקת ריאות,ברונכיט ודלקת גרון].בכל הפעמים המחלה היתה מלווה בחום והיא קבלה אנטיביוטיקה.כל מחלה הופיעה מספר ימים אחרי סיום אנטיביוטיקה שנלקחה למחלה הקודמת.הרופאה טוענת שאין צורך בבדיקות דם.
    אני מודאגת מאוד.מדובר בילדה שאוכלת ארוחות מזינות ובמשך החורף היתה חולה כל חודש וחצי-חודשיים.אף פעם לא חלתה כל כך הרבה פעמים בתקופה קצרה.עזרו לי-האם יש צורך בבדיקות דם \שתן?האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לחזק את מערכת החיסון שלה?תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא ברור לי הסיפור

15/08/2009

נראה לי שחלק מהטיפולים באנטיביוטיקה היה ללא הוכחה מספקת אך לא ראיתי לא את הילדה ולא את התיק
    יש מקום לבדוק את הילדה ולראות האם לא מדובר במחלה אחת שממנה לא ממש החלימה והיא התלקחה שוב
    לא נראה לי שיש צורך בברור חיסוני או בטפול מיוחד
    תפריט עשיר ומגוון עם ירקות, פירות דגים, בשר ומוצרי חלב אמור להספיק לבריאות המערכת החיסונית שלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך על התשובה המהירה.שבוע טוב.

אורנה
    15/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על לא דבר גם לך

16/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו