טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בני בן השנתיים מתפתח יפה, חיוני, שוקל 12.5 ק"ג ,שגרת תזונה בריאה - (דוגמת יום- עגבניה מרוסקת ביום, 2 פירות לפחות, מנת בשר/עוף, תוספת, גבינות וכו וכן בקבוק מטרנה בוקר וערב, לעתים גם חצי מנה) חטיפים ושטויות- לעתים רחוקות..כמעט ולא.
מטרידה אותי העובדה שכמעט אף פעם לא עשה יציאה כשל מבוגרים, אלא "מחית" , מה גם שבחודש האחרון בין 1-2 יציאות ביום מלאות רכות עוד יותר, מעיין יציאה בוצית, גם בצבע.
שאלתי היא האם מומץ לערוך בדיקה /תרבית ?מה יכול להסביר את התופעה?
תודה
מילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד