מוגלה וחום גבוה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוגלה וחום גבוה
    טלי
    25/08/2009

שלום, בתי בת הארבע וחצי נפלה ביום שישי על האספלט ולאחר מכן יצאה לה מוגלה , ביום ראשון חבשו לה את הברך במרפאה אלא שאז היא קיבלה מאותו יום חום גבוה מעל שלושים וחמש מעלות ועש 39. עד היום יש לה חום , למרות שאני נותנת לה אקמול ונורופן החום שוה עולה . בנוסף - כמובן שהיא קיבלה אנטיביוטיקה למשך שבוע.
    אתמול ושלשום הייתי אמל הרופא - והוא אמר שרק להוריד חום.
    לאחר כמה זמן בערךהחום יירד?? ( עלי לציין שהפצע סגור ונראה טוב יותר כלפיי חוץ)
    האם יש משהו נוסף שעליי לעשות?? אני מאד מודאגת מהחום הגבוה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוגלה וחום גבוה

הוספת תגובה

• זמן להשפעת טיפול

25/08/2009

בהנחה שהחום נובע מהפצע ולא ממחלה שחטפה במקביל
    אם האנטיביוטיקה מתאימה לחיידק תוך 48 שעות ועד 72 שעות מהמנה הראשונה אמור החום לרדת.
    במידה והחום לא ירד מעל 48 שעות הייתי חוזר לרופא
    האם האזור אדום? רגיש? חם?
    אם כן לשוב בהקדם לרופא לבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חום

טלי
    26/08/2009

היום היתי אצל הרופאה - והיא בדקה אותה , יש לה עדיין חום.
    היא עשתה בדיקות לספירת דם, משטח גרון, ובדיקת שתן . בבוקר נתתי לה נורופן ועכשיו שוב אני רואה שעולה לה החום, תוך כמה זמן אפשר לקבל תוצאות לבדיקות שנעשו בבוקר? ומה אפשר לדעת מהבדיקות לגבי הסיבה לחום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נא השלימי המידע החסר ממקודם

26/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו